GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Hac Kurası İçin Açıklama! Hac Kura Sonuçları Akşam Belli Oluyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı, hac kura sonuçlarıyla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Duyuru ile birlikte sonuçların akşam saatlerinde belli olacağı kesinleşti. Peki 2023 Hac kura sonuçları nereden öğrenilecek? Hac kura sonuçlarını sorgulama işlemi için detaylar paylaşıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Hac Kurası İçin Açıklama! Hac Kura Sonuçları Akşam Belli Oluyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı, yapmış olduğu resmi duyuru sonrasında hac kuralarına ilişkin detaylı bilgi verdi. Pek çok hac adayının beklediği bu kuraya ilişkin tarih bilgisi iletildi. Normal şartlarda 15 Şubat 2023 tarihinde yapılması kararlaştırılan kura, ileri bir tarihe ertelenmişti.

Diyanet Hac Kura Tarihini Güncelledi!

Diyanet, hac kura tarihini güncelleyerek bu akşam saat 22.00'da kura sonuçlarının açıklanacağını vurguladı. Kahramanmaraş'taki depremden sonra kura sonuç duyurusunun bir süre ertelendiği ifade edilmişti. Depremden geçen birkaç haftadan sonra kura sonuçlarının artık resmi olarak duyurulacağı belirtildi.

Kura Sonuçları e-Devlet'ten Bakılacak!

Binlerce hac adayı, söz konusu kuranın kendisine çıkmasını ve dini vazifesini yerine getirebilecek olmasını heyeanla beklemekte. Kura sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebilecek. Belirlenen saatte e-Devlet hesabınıza giriş yaparak kura sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar