GÜNDEM

Discord'a Yapay Zeka Destekli Chat Botu Geliyor! ChatGPT Temelli Clyde Botu ile Tanışın!

Discord'da yapay zeka destekli chat botu geliyor. ChatGPT altyapısı ile gelecek olan bu bot, kullanıcıların sorularına hızlı yanıt verecek. ChatGPT ile çalışacak botun ismi Clyde olacak. İşte Discord'un yeni teknolojiye ayak uydurmak için yaptığı girişim...

Discord'a Yapay Zeka Destekli Chat Botu Geliyor! ChatGPT Temelli Clyde Botu ile Tanışın!

Discord, teknolojiden geri kalmamak için yapay zekaya yönelid. ChatGPT temelli bir bot üzerinde çalışmalara başladı. Öyle ki Clyde botunun artık kullanıcıların sorularına yanıt verebilecek seviyeye geleceği konuşuluyor. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar da ortaya çıktı.

Discord ChatGPT Kullanacak!

Discord, yapay zekanın faydalarından yararlanma konusunda oldukça kararlı. Bu yüzden ChatGPT'nin Clyde botu üzerinde çalıştırılacağı konuşuluyor. OpenAl teknolojisi, her geçen gün daha fazla ilgi görmekte. Microsoft'un sahibi olduğu Disord da bu durumda önemli adımlar atma konusunda niyetlendi.
İstediğinizi Sorabileceksiniz

Discord konusunda aklınıza takılan en ufak soruyu anında Clyde botuna sorabilecek ve yanıt alabileceksiniz. Bu sayede hiçbir sıkıntıya mahal verilmeksizin sorularınızın cevabını öğrenebilirsiniz. Discord, teknolojinin en önemli etkileri arasında yer alan yapay zekayı, uygulamaya entegre etmek için var gücüyle çalışıyor.

Clyde Botu Yakında Geliyor!

Clyde botu için çalışmalar henüz tamamlanmadı. Ancak hali hazırda çalışmaların devam ettiği ve yakın zamanda ChatGPT destekli Clyde botunun Discord üzerinde aktif olarak var olacağı belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar