DİZİ DÜNYASI

Diriliş Ertuğrul'a en üst düzey destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul dizisi için "Benim torunlarım bile izliyor" derken Okan Bayülgen'i de eleştirdi.

Diriliş Ertuğrul'a en üst düzey destek!

TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş Ertuğrul'a yapılan saygısızlığa tepki göstererek ''Diriliş Ertuğrul'un mükafatını millet verdi'' dedi.

MİLLET SİZİ BAĞRINA BASMIŞ

Erdoğan'ın konuşmasından ilgili kısım;

"Az önce Diriliş'in yönetici ve kadrosuna onu söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına, değerlendirmelerine hiç kafanızı takmayın, yola devam edin. Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil, asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız, işte asıl mükafat, asıl ödül bu.

BEYEFENDİ İZLEYEMEMİŞ!

"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer" diyoruz ya. İşte mesele bu.

Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Gönülleri fethetmiş bir dizi bu.

Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş.

Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz. 

NUMAN KURTULMUŞ'TAN DİRİLİŞ'E DESTEK

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödüle layık görülen Diriliş Ertuğrul dizisi adına ödül alan Mehmet Bozdağ'ın konuşturulmadan kulise gönderilmesinin üzerine ödülü iade etmesiyle ilgili, "İki akşam evvel hiç hak etmediği bir muameleyle karşı karşıya" kaldığını belirterek, "O son derece yanlış tavrı lanetlediğimizi de kınadığımızı da ifade etmek istiyorum. Mehmet Bey kardeşim burada diğer arkadaşlar burada. Kusura bakmasınlar birilerinin vereceği bir ödüle muhtaç değildir Diriliş dizisi. Diriliş dizisinin ödülünü milletimiz veriyor ve yayınlarda her akşam birinci oluyor, özeti de ikinci oluyor" şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar