KAYBETTİ

Dinçer Gökçe kaybetti

Sosyal medya üzerinden kendi aklınca başka gazetecilere operasyon çekerken, tam bir ahlaksızlığa imza atan Hürriyet gazetesinin polis adliye muhabiri Dinçer Gökçe günün kaybedeni oluyor.

Dinçer Gökçe kaybetti

Hürriyet gazetesi muhabiri Dinçer Gökçe, sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımla sözde gazetecilik dersi verirken gazeteciliğin yüz karası bir işe imza attı.

Dinçer Gökçe, bugün Twitter hesabından "Hadi-Süleyman Özışık kardeşlerin bugün içine düştükleri durumu, iktidardan/güçten nemalanan bir çok kişi yaşayacak. Özışık’lar düştükleri gibi terk eden edene. İnternet Haber’in yıllarca avukatlığını yapan Av. İlknur Türker (Erhan Çelik ile evliydi bi dönem) vekillikten çekildi." şeklinde bir paylaşımda bulundu. Önce bu paylaşımdaki yalanları düzeltelim, sonra yaptığı ahlaksızlığa bakalım... Avukat İlknur Türker, yıllardır İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın avukatlığını yürütüyordu. Son dönemde yaşanan sıkıntılı sürecin ardından Özışık, Türker'in de bu süreçten zarar görmemesi için avukatlıktan ayrılmasını teklif etti. Bunun üzerine de İlknur Türker, Özışık'ın avukatlığından ayrıldı.

Ve paylaşıma konu olan olay Türker'in mesleğiyle ilgili. İlknur Türker'in mesleki kariyeri ve aldığı mesleki kararları haber yaparken, 6 yıl önce boşandığı eşine vurgu yapmak ne kadar ahlaki, ne kadar gazetecilik ilkelerine uygun... Dinçer Gökçe, yapmış olduğu bu ahlaksız algı operasyonu nedeniyle günün kaybedeni oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar