GÜNDEM

Dilipak ve Uğur'dan mahalleden ihraç tartışması

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'un, ismini vermeden kendisini mahalleden ihraç ettiğini ifade etti. Uğur da Dilipak'a cevaben "Kimse seni ihraç etmedi. Senin tekeline almak istediğin koskoca mahalle artık sadece senin değil, hepimizin." ifadelerine yer verdi.

Dilipak ve Uğur'dan mahalleden ihraç tartışması

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'un, ismini vermeden "Türkiye Gazetesi yazarlarından biri beni kendi mahallelerinden ihraç ettiklerini söylüyor, izzet-i ikbal ile ben kendi mahallemde yaşamaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Mahşer günü de öyle olacağını, herkesin sevdikleri ile haşrolacağını ifade eden Dilipak, paylaşımına şu satırları ekledi "Arzı ihlas ettiğim makam bir. O da rıza makamıdır, elhamdülillah."

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da Dilipak'a cevaben twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kibirli biçimde isim vermediğinde 'büyük insan' oluyorsun Abdurrahman Bey" ifadelerine yer verdi.

Uğur, Dilipak'ın kötü bir özelliğini daha gördüklerini ifade edip paylaşımına şu şekilde devam etti "Yazılanı ve söyleneni çarpıtmak gibi. Kimse seni ihraç etmedi. Senin tekeline almak istediğin koskoca mahalle artık sadece senin değil hepimizin dedik."

İşte Fuat Uğur'un o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar