MEDYA KÖŞESİ

Dilipak: Nüfusun yarısı kısırlaştırma operasyonu ile eritilecek

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, 2050 yılına kadar tarihin en büyük komplosu gerçekleşerek nüfusun yarısının yok olacağını iddia etti.

Dilipak: Nüfusun yarısı kısırlaştırma operasyonu ile eritilecek

Abdurrahman Dilipak, "Kadın dernekleri ve cinsiyet konusunu gündem yapan dernekler biraz da bu konuya eğilseler. Bunların hemen hemen hepsi bu senaryonun içimizdeki ajanları, misyonerleri gibi faaliyet gösteriyor. Yakın gelecekte ötenazi, intihar ve ceza olarak kısırlaştırmayı yasalaştırmak için düğmeye basacaklar." dedi.

Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Mesela, hamile kadınlar 3 aylıkken muayene olacak ve genetik risk ya da sakat doğum riski, anne sağlığı için risk oluşturan anamoliler tesbit edilirse, çocuk izale edilecek. Kabul etmezseniz sigorta kapsamında değilsiniz, siz ve çocuğunuz. Yani çocuk sahibi olmak izne bağlı olacak.

Ha! Bu arada kız çocukların sayısında patlama olacak. Bu “tedbir” ve “biyolojik” müdahaleler de önce erkek çocuklarda kayıp riski çok daha yüksek olduğu tesbit edilmiş.

Geri kalan nüfusu ne yapacaklar. Biraz geni ile oynanmış kontrollü mikroplarla, belli lokasyonda büyük kırımlar gerçekleştirmek. Hedef ülkelerin dışına yayılması halinde, verilecek ilaçlarla virüse yakalananların kısırlaştırılması, güvenli bölgelerde ise gıda ve diğer ilaçlar üzerinden salgına karşı bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi.

Zaten bu maksatla dünyanın gen haritası çıkarılmış durumda."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar