MEDYA KÖŞESİ

Dijitalleşen medyanın son örneği: Cüneyt Özdemir

Korona dönemi dijitalleşmenin de dönemi oldu. Medyada dijitale geçişin en önemli örneklerinden biri olan Cüneyt Özdemir, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve 1 milyon abone sayısına ulaşmayı başardı.

Dijitalleşen medyanın son örneği: Cüneyt Özdemir

Dijital gazetecilik giderek etkisini artırıyor. Birçok gazete ve televizyon kanalı artık yerini dijital platformlara bırakıyor.

Gazetecilerin çoğu kendi kanallarını açıyor ve mesleklerini özellikle youtube'da icra ediyorlar.

Gazetecilerin dijital ortamlarda elde ettikleri başarılar da bu alanı giderek cazip kılıyor. 

Bu durumun son örneği Cüneyt Özdemir...

Özdemir, Kanal D'den ayrıldıktan sonra ABD'ye gitti ve oradan kendi dijital ortamlarında mesleğine devam etti. 

Rekor kıran ğlencelik videoları ile genç jenerasyona hitap etmeyi başaran Cüneyt Özdemir, bunun yanında son dönemlerde yaptığı gazetecilik ile de dikkatleri üzerine çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini açıkladığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reddettiği gece yaptığı yayın ile 'Türkiye'de medya nereye gidiyor?' sorusunu sordurtmayı başaran Özdemir, o gece Hadi Özışık ve Candaş Tolga Işık ile yaptığı yayında 75 bini geçen anlık izleyici ile bir rekora imza atmış ve birçok TV programına taş çıkarmıştı.

Korona sürecinde de neredeyse her gün yayın yapan Özdemir, birçok kişiyi konuk alarak sürecin nabzını tuttu. Yine ABD'de yaşanan her olayda da aktif bir şekilde çalışmalar yürüttü. 

Son haftalarda ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu konuk alan Özmdemir, asıl rekorunu ise Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yayını ile gerçekleştirdi. Anlık 85 bini geçen izleyici sayısı ile Özdemir, yine medya dünyasının gündemine oturdu.

Artık medyada bir şeyler değişiyor algısının oluşmasında büyük rol oynayan Cüneyt Özdemir, şimdi de 1 milyon aboneye ulaşarak yeni bir başarıya imza attı. 

Özdemir'in bu başarısı medya dünyasına büyük bir mesaj veriyor. Artık geleceğin dijitalde olduğu gün gibi ortada. Ve medya bu gelecek dijital dalganın etkilediği alanın tam ortasında.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar