GÜNDEM

Didem Arslan Yılmaz'dan Handan Bakbak'ın iddialarına yanıt!

Ünlülerin avukatı Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve tehdit ettiğini iddia etmişti. Didem Arslan Yılmaz'dan bu iddialara sert tepki geldi. Yılmaz, yaşanan sorunları tek tek anlattı.

Didem Arslan Yılmaz'dan Handan Bakbak'ın iddialarına yanıt!

Ünlülerin avukatı Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve tehdit ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakbak, ''Didem Arslan Yılmaz, pençesine düştüğü egosuyla çocuk azarlar gibi beni milyonlarca kişinin önünde azarlamış, kadınlık onurumu, mesleki itibarımı ve saygınlığıma zarar vermiştir.'' dedi.

YILMAZ'DAN SERT TEPKİ

Didem Arslan Yılmaz, Twitter hesabından iddialara yanıt verdi. Yılmaz, Handan Bakbak'ın programda huzursuzluğa neden olduğunu söyleyerek "Handan Hanımın programımıza katıldığı sürede başka bir kanala program hazırlığı içerisinde olduğunu, tüm ekibimi kendi programına dahil edecek şekilde iş teklif ettiğini öğrendim" ifadelerini kullandı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar