TELEVİZYON

Didem Arslan Yılmaz ve Habertürk neden hedefte?

Türkiye'nin Nabzı programında Salim Şen "Neden programlarınıza HDP'li çağırmıyorsunuz?" deyince ortalık karıştı. Didem Yılmaz da "Burası bir kamu televizyonu değil çıkarmak zorunda değiliz" deyince hedefteki isim oldu. Hadi Özışık ve Süleyman Özışık Perde Arkası'nda bu konuyu masaya yatırdı. Hadi Özışık "Didem Arslan Yılmaz'ın linç edilmesini anlamıyorum" diyerek Yılmaz'a destek verdi.

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı'nda tartışma sırasında yıllardır HDP'ye TV'lerde yer verilmediğini söyleyen Salim Şen'e, sunucu Didem Arslan Yılmaz, "Salim bey burası bir kamu kuruluşu değil" dedi. Arslan, bu sorunun kendilerine de sık sık geldiğini söyleyerek, "Sonuçta biz kamu kuruluşu değiliz, özel bir sektörüz. Bu bir tercihtir. Bu tercihin nedenleri öyle veya böyle farklıdır. Ama zaman zaman bu ekranlarda da HDP'liler zamanında olmuştur" diye konuştu. 

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık bu konuyu Perde Arkası'nda konuştu.Süleyman Özışık, "Didem Arslan Yılmaz haksız yere linç yiyor. Kenan Tekdağ'ı tebrik ediyorum. Devletin varlığına kastedenler terör örgütlerinin siyasi ayağına ekranına kapattığı için tebrik ediyorum" dedi.

Hadi Özışık ise, "Habertürk'ün bir yayın politikası var.Didem'in kendi insiyatifini kullanarak bunu Salim Şen'in gözüne sokması çok önemli. Didem'in vatanperverliğinden ötürü linç edilmesini anlamıyorum. Buna çanak tutanlar Salim Şen gibi adamlar..." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar