TELEVİZYON

Didem Arslan Yılmaz dakika dakika paylaştı! "Haydi başka kapıya!"

Didem Arslan Yılmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı dünkü programdaki konukların konuşma sürelerini yayınladı. Yılmaz kendisini eleştirenlere de "Trollere ise hiç eyvallahım yok. Hadi başka kapıya." sözleri ile yanıt verdi.

Didem Arslan Yılmaz dakika dakika paylaştı! "Haydi başka kapıya!"

Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programında Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün sürekli kesildiğini ifade ederek programı terketti. Didem Arslan Yılmaz da duruma tepki gösterdi ve “Buradaki hekimler de değerli hekim inanılmaz mücadele veriyorlar. Katılmıyorsanız da katılmayan." dedi.

Bu açıklamanın ardından eleştiri oklarının hedefi olan Arslan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve konuklarının konuşma sürelerini açıkladı.

Arslan paylaşımında, "Türkiye’nin Nabzı’nda dün konuşma süreleri aynen şöyle: 45 dk. Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu 20 dk. Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan 18 dk. Prof. Dr. İlyas Dökmetaş 12 dk. Prof. Dr. Derya Uludüz... En fazla kimin konuştuğu ortada. Trollere ise hiç eyvallahım yok. Hadi başka kapıya." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum