ALKIŞ

Didem Arslan ve İsmail Saymaz'a ödül

Habertürk program sunucusu Didem Arslan ve son zamanlarda "Şehvetiye Tarikatı" eseriyle gündemde olan İsmail Saymaz'a Alanya Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödül verilecek.

Didem Arslan ve İsmail Saymaz'a ödül

2018 yılı Medya Başarı Ödülleri’nin sahibi bu yıl Habertürk'te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz oldu. Sevilen televizyoncu; yıllardır başarı ile sürdürdüğü TV programında meslek etik değerlerine bağlı, tarafsız, ilkeli ve  istikrarlı yayıncılığı ile ödüle layık bulundu.

Yılın Gazetecisi ise Hürriyet Gazetesi’nden, son kitabı Şehvetiye Tarikatı ile gündeme oturan isim İsmail Saymaz oldu. AGC Yönetim Kurulu araştırmacı gazeteci kimliği ile bilinen, toplumu aydınlatan haber ve yazıları ile sorunları korkusuzca dile getiren İsmail Saymaz’ı ödüle layık buldu.  Konuyla ilgili açıklama yapan AGC Başkanı Gaye Coşkun, ‘Değerli iki gazeteci Didem Arslan Yılmaz ve İsmail Saymaz’ın da katılımı ile 2018 yılı Medya Başarı Ödülleri töreni 12 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Ödül törenimizin ayrıntılı programı ilerleyen günlerde açıklanacağız. Ödül alacak tüm meslektaşlarımızı şimdiden tebrik ederim.’ dedi. 

AGC Başkanı Coşkun, 2018 yılı Medya Başarı Ödülleri töreninin 12 Ekim'de yapılacağını duyurdu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum