GÜNDEM

Devlet politikası olarak Hürriyet'e dokunulmuyor!..

"Kadri Gürsel Hürriyet'te yazıyor olsa tutuklanmaya bilirdi" diyen Cem Küçük, "Şu an Hürriyet gazetesine dair net bir devlet politikası var ve dokunmuyorlar" iddiasında bulundu.

Devlet politikası olarak Hürriyet'e dokunulmuyor!..

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Kadri Gürsel konusunda Hürriyet yazarı Sedat Ergin'in 'şık" görünmek için gerçekleri yazamadığını iddia etti...

"Kadri Gürsel Hürriyet'te yazıylor olsa tutuklanmaya bilirdi" diyen Cem Küçük, "Şu an Hürriyet gazetesine dair net bir devlet politikası var ve dokunmuyorlar" iddiasında bulundu. 

"SEDAT ERGİN DÜRÜST OLMALI..."

"Sedat Ergin aslında Akın Atalay ve Kadri Gürsel'in suçlu olduğunu ve FETÖ üyesi olmamakla birlikte sistematik olarak FETÖ amaçlarına hizmet ettiğini biliyor ama "şık" görünmek için bu gerçeği yazmıyor" diyen Cem Küçük, "Sedat Ergin de dürüst olmalı. Gürsel ve Atalay konusunda gerçek görüşünü 'mahalle baskısı'na aldırmadan yazabilmeli." ifadelerini kullandı.

AHMET HAKAN DA KADRİ GÜRSEL İLE AYNI SUÇU İŞLEDİ...

"Akın Atalay ve Kadri Gürsel dışında tüm Cumhuriyet yazarları tahliye edilmelidir." diyen Cem Küçük, Kadri Gürsel'in MİT tırları ve Dışişleri Bakanlığı'nın dinlenmesi konularında FETÖ tetikçiliği yaptığını iddia etti ve Ahmet Hakan'ın da aynı suçu işlediğini savundu.

"Mesela o süreçte haklarını teslim etmem gerekir ki Sedat Ergin, Ertuğrul Özkök, Fikret Bila, Murat Yetkin gibiler bu casusluğa isyan etti, meşru tavır aldılar" diyen Cem Küçük, "Malum Yozgat Kuzusu" dediği Ahmet Hakan için ise şöyle yazdı: "Ama malum Yozgat kuzusu da Kadri Gürsel gibi tavır aldı. FETÖ üyesi olmamakla beraber örgüte yardım yataklık etti."

HÜRRİYET'E KARŞI NET BİR DEVLET POLİTİKASI VAR VE DOKUNULMUYOR!

"Sedat Ergin sorabilir: O zaman niye adil davranılmıyor?" diyen Cem Küçük cevabı da verdi: "İşte o noktada benim söyleyeceğim bir laf yok. Savcılarımız bu kişilerin işledikleri suçları biliyorlar, kanıtlar ellerinde. Aslı Baş cinayeti dosyası da aynı şekildedir. Yarın hukuka uygun bir operasyon yapmak hakları da hukuken var ama şu an Hürriyet gazetesine dair net bir devlet politikası var ve dokunmuyorlar. Yani Kadri Gürsel şu an Hürriyet yazarı olsa ona da dokunulmayabilirdi. Elbette bu adalete uygun değildir."

Cem Küçük'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum