GÜNDEM

Devlet Bahçeli'den Türker Akıncı'ya teşekkür telefonu

Ortak Akıl programının sunucusu gazeteci Türker Akıncı, bugünkü köşesinde pazar günü yaptıkları yayın nedeniyle Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını ve teşekkür ettiğini söyledi.

Devlet Bahçeli'den Türker Akıncı'ya teşekkür telefonu

Beyaz TV'de her Pazar canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Türker Akıncı'nın yaptığı 'Ortak Akıl' programında 22 Kasım pazar günü Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş'a ilişkin sözleri masaya yatırıldı.

BAHÇELİ TEŞEKKÜR ETTİ

Akıncı, Enbursa.com isimli sitede yer alan köşe yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu program nedeniyle kendisini arayarak teşekkür ettiğini söyledi. Akıncı, "Pazar günü Ortak Akıl yayınında Demirtaş’ın PKK demek olduğunu bir kere daha tek tek deşifre ettik. Yayın sonrası MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli şahsımı arayarak tebrik ve teşekkürlerini iletti. Kendisinin göstermiş olduğu nezaketi borç bilir çok teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandı.

ARINÇ'A TEPKİ

Programın ilgili kısmında daimi konuk Hüseyin Gülerce, Bülent Arınç'a yazıklar olsun diyerek, "Bu ne pişkinlik!?" dedi.

 

SELAHATTİN DEMİRTAŞ KİMDİ?

Programın devamında "Selahattin Demirtaş kimdi?" başlığı altında da duruldu. "Arınç'ın bize tavsiye ettiği kişi böyle bir kişi" diyerek Demirtaş'ın PKK'ya destek verdiği açıklamalarına atıfta bulunuldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar