GÜNDEM

Devlet Bahçeli'den isim isim gazetecilere tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, televizyon ekranlarında Kılıçdaroğlu’ndan aldığı asparagas sufleleri can siperane savunduklarını söylediği gazetecileri, isimlerini tek tek açıklayarak isimlerini tek tek sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'den isim isim gazetecilere tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden isimlerini tek tek açıkladığı gazetecilere tepki gösterdi. Bahçeli, televizyon ekranlarında Kılıçdaroğlu’ndan aldığı asparagas sufleleri can siperane savunan gazeteciler olarak Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’ı gösterdi ve haftalık ücreti mukabilinde yorum yaptıklarını, nöbetleşe gündem  işgaline soyunduklarını belirtti.   

Devlet Bahçeli, televizyon ekranlarında CHP’nin hem sözcülüğünü hem de seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzüldüğünü ve durmadan yırtınarak kendilerinşi paraladıklarını söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminin nasıl olacağını, bu konudaki gerek ve yeter şartların nelerden teşekkül ettiğini, hacıyatmazlar tarafından ya bilinmediğini ya da bilinse bile gerçeğin üzerinin örtüldüğünü belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar