GÜNDEM

Depremzedelere Nasıl Bağış Yapabilirim? Kızılay Kan Bağışı ve E-Devlet Para Bağış İşlemleri!

Depremzedelere kan ve para bağışı yapmak isteyenler bu yollara başvurabilir. Türk Kızılay'ı ve e-Devlet aracılığıyla bağışlar sürüyor. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır ve diğer şehirlere bağış yapmanın yolu...

Depremzedelere Nasıl Bağış Yapabilirim? Kızılay Kan Bağışı ve E-Devlet Para Bağış İşlemleri!

Kahramanmaraş, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Hatay ve depremden etkilenen diğer şehirlerde vatandaşlar yardım bekliyor. Gıda, ısınma, giyecek, barınma, kan bağışı, ilaç gibi yardım türlerinde sizler de destek olabilirsiniz. Yoğun bir şekilde yapılan çalışmaların yanı sıra, bağış yapmak isteyenler için ise çeşitli yollar sunuluyor. Devlet kaynaklı bu yolları kullanarak sizler de depremzedelerin ihtiyaçlarını giderme konusunda yardımcı olabilirsiniz.

Kızılay En Yakın Kan Bağış Noktası Bulma

Türk Kızılay'a kan bağışı yaparak acil durumlarda kan kaybı yaşayan depremzedelerin sağlığına destek olabilirsiniz. Kan bağışı noktalarını bulabilmek adına ise e-Devlet'e giriş yaparak “En Yakın Kan Bağış Merkezi” uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu sayede haritada oturduğunuz yere göre size en yakın kan bağış merkezini bulacaksınız. Aktif olarak hizmet veren kan bağış merkezi aracılığıyla depremzedelere yardım eli uzatabilirsiniz.

e-Devlet Bağış Kampanyasına Katılmak

e-Devlet üzerinden kart ile ödeme yaparak depremzedeler için harcanacak bütçeye destek olabilirsiniz. Depremzedelerin acil ihtiyaçları bu şekilde karşılanacak. Online ödeme yöntemi ile e-Devlet'ten güvenli bir şekilde depremzedeler için bağış yapabilirsiniz. Bu platform aracılığıyla yüksek miktarda yardım çoktan toplandı ve hali hazırda toplanmaya da devam ediliyor. Yaklaşık 10 şehirde büyük etki yaratan deprem felaketinden ötürü anlık olarak depremzedelerin ihtiyaçları sürüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar