TELEVİZYON

Deprem sonrasında Yalı Çapkını, Aldatmak, Camdaki Kız ve Gönül Dağı Dizi Yapımcılarına Büyük Görev Düşecek!

Yardımlar ve yaşanan büyük acı sonrası gelişmeler sebebi ile diziler ara vermek zorunda kalmıştı. Fakat zamanla bu yayınlar son bularak TV yayınlarında normale dönecek.

Deprem sonrasında Yalı Çapkını, Aldatmak, Camdaki Kız ve Gönül Dağı Dizi Yapımcılarına Büyük Görev Düşecek!

Türkiye çok büyük bir felaket geçirdi. Elbette ki bu acıları unutturmak çok ama çok zor olacak. TV kanalları ve dizi yapımcılarına bu ölçüde büyük iş düşüyor. Deprem dolayısı ile TV’lerde deprem yayınları sürüyordu. Yardımlar ve yaşanan büyük acı sonrası gelişmeler sebebi ile diziler ara vermek zorunda kalmıştı. Fakat zamanla bu yayınlar son bularak TV yayınlarında normale dönecek.

TV'ler Normale Dönüyor!

Aynı zamanda bu büyük afet sonrası yaşanan tüm acılardan etkilenen pek çok insanın normale dönmesi açısından TV kanallarına da büyük görev düşüyor. Psikolojik açıdan iyi olmayan insanların ruhsal yapısına göre yapımcıların senaryo olarak uygun olarak davranması da gerekiyor. Sosyal medya platformları ve TV kanallarının bu açıdan hassas olması bekleniyor.

Psikolojik Açıdan TV Çok Önemli!

Çocuklarında psikolojik açıdan düşünülmesi ve bu süreçte daha da hassas olunması onların acılarına bir nebze olsun iyi gelecek. Hem farkındalık hem de bu açıdan TV kanallarına pek çok iş düşüyor. Yapımcılar büyük bir sorumluluk altında ve onlara büyük bir iş düşecek.
Dizi sektörü ve dizi yapımcıları bu konu hakkında nasıl bir yol izlenecek bilinmiyor fakat bu konuda yararlı işler yapacakları kesin. Bu konuda onlara büyük iş düşüyor.

Psikolojik açıdan üzülen ve bu hassas dönemlerden geçen kişilerin kafasını dağıtmak ve en önemlisi onlara yardımcı olabilecek yayınlar yapmak gerekiyor. Bu konuda en güzel şekilde dizi yapımcıları ve senaristlerin adım atması da bekleniyor. Elbette ki çocuklar ve yetişkinler düşünülerek programlara öncelik verilmeli ve dizi senaryolarında hassas davranmaları gerekmektedir. 
En iddialı yapımların bu konuda özverili olması bekleniyor. 

Sosyal medya üzerinden de herhangi olumsuz şeyler paylaşılması onları çok üzüyor. Hem sosyal platformlar hem de TV 'de özelikle güzel yayınların yapılması tercih edilmeli ve üzücü ve o günleri hatırlatacak şeylerden kaçınılması gerekmektedir. Bu hususta en güzel programlara yer verecek olan yapımcıların el birlik olarak bu konuda özverili olması gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar