GÜNDEM

Deprem sonrası gazeteciler Seferihisar'dan bildirdi: Deniz taştı, çok sayıda bina yıkıldı!

İzmir Seferihisar'a yerleşen gazeteci Fatih Portakal, deprem sonrasında yaşadıklarını Twitter hesabından paylaştı. Portakal, deprem anında neler yaşandığını ve sonrasındaki etkileri anlattı. Gazeteciler İzzet Çapa ve Safvan Allahverdi de su baskınına ilişkin görüntüler paylaştı.

Deprem sonrası gazeteciler Seferihisar'dan bildirdi: Deniz taştı, çok sayıda bina yıkıldı!

İzmir bugün 6.6 şiddetide bir depremle sallandı! Şu ana kadar 5 binanın yıkıldığı tespit edildı. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları başladı.

FOX TV Ana Haber'den istifası sonrasında İzmir Seferihisar'a yerleşen gazeteci Fatih Portakal da depremi yaşayanlar arasındaydı. Portakal sallantının geçmesinin hemen ardından bir video çekerek sallantı anınd ayaşadıklarını anlattı. Sarsıntının etkilerine de değinen Portakal, şu an bulunduğu bölgede elektriklerin olmadığını söyledi.

Gazeteci İzzet Çapa da Seferihisar'da sasıntı sonrası bir bölgenin sular altında kaldığına ilişkin görüntüler paylaştı.

Anadolu Ajansı'ndan gazeteci Safvan Allahverdi de ailesinin Seferihisar'da yaşadığını söyleyerek, deprem sonrası denizin taşması nedeniyle yaşanan su baskınına ilişkin bir görüntü paylaştı.

Bunun yanı sıra sosyal medyada deprem anına ilişkin görüntüler ardı ardına yayınlanmaya başlandı. Bazı binaların yıkıldığı anlara ilişkin fotoğraf ve videolar sonrasında gazeteciler Twitter hesaplarından can kaybı olmaması adına dua ettiklerine ilişkin paylaşımlarda bulunmaya başladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar