GÜNDEM

Denizbank'tan Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Duyuru! Başvuruya Gerek Kalmadan Ertelenecek!

Denizbank, deprem sonrasında kredi ve kredi kartı borcu olan müşterilerine kolaylık sağlıyor. Yapılan resmi açıklama ile nasıl bir adım atılacağı belli oldu. Denizbank'tan kredi çekmiş veya kredi kartı kullanmış olan deprem bölgesinde ikamet eden vatandaşlar için önemli bir haber verildi.

Denizbank'tan Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Duyuru! Başvuruya Gerek Kalmadan Ertelenecek!

Denizbank, son zamanlarda ülkenin gündemi haline gelen deprem felaketiyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. 10 şehirde etkisini gösteren ve yıkıma açan depreme ilişkin borcu bulunan depremzedelere bekledikleri haberi verdi. Depremzedelerin kredi ve kredi kartı borçlarına ilişkin alınan kararları paylaştı.

Kredi Borçları İçin Erteleme Kararı

Denizbank, kredi ve kredi kartı borçlarını bir süreliğine faizsiz erteleyecek. Öte yandan depremzedelerin hangi şehirde ikamet ettiklerine göre değişmekle birlikte erteleme süresi de değişkenlik gösteriyor. Bu durum resmi açıklama ile ortaya çıktı. Vefat eden vatandaşların borçlarının ise silineceği bilgisi iletildi.

Kimlerin Borcu Ertelenecek?

Denizbank, yaptığı resmi açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verdi ve kimlerin borcu ertelenecek sorusunu yanıtladı:

"Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bulunan bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin kredi ve kredi kartı borçları ile gayri nakdi kredi komisyonlarını, herhangi bir başvuruya ihtiyaç olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay faizsiz erteledik.
Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis illerinde bulunan bireysel müşterilerimiz ve gerçek kişi ticari işletmelerimizin kredi ve kredi kartı borçları ile gayri nakdi kredi komisyonlarını, herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın 1 ay süreyle faizsiz erteledik."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar