GÜNDEM

DenizBank yeni bir kampanyaya adım attı: Emekli işletmecilere kredi verecek!

Tüm emekliler bu bankanın kampanyası dahilinde 24 aya kadar vade fırsatlarından faydalana bilmektedir.

DenizBank yeni bir kampanyaya adım attı: Emekli işletmecilere kredi verecek!

EMEKLİ İŞLETMECİLERE ÖZEL KREDİ İMKANI: Adından sık sık söz ettiren ve kampanyalarıyla emeklilerin yüzünü güldüren DenizBank yeni bir kampanyaya adım atmıştır. Bu kampanyaya göre emekli olan işletmecilere 150.000 TL'ye varan transfer kredisi imkanı sunmaktadır. Tüm emekliler bu bankanın kampanyası dahilinde 24 aya kadar vade fırsatlarından faydalana bilmektedir.

Esnafa ya da emekliye özel olarak düzenlenmiş olan bu kampanya DenizBank şubelerinden yapılarak geçerli olabilmektedir. Kampanya dönemi içerisinde ek bir kefil talep edilmeksizin yılsonuna kadar geçerli olan kampanyaya göre 24 ay vade olarak sunulmaktadır. Düşük faizli bu avantaj sayesinde emekli maaşını Denizbank´ a transfer eden kişilerde bu fırsattan faydalana bilmektedir.

Üç yıl boyunca bu bankada kalma sözünü veren ve Emekli maaşını taşıyan kişiler taksitli kredi başvurusunu göndere bilmektedir. 24 ay vade ile ödeme planı oluşturulur ve bu şekilde geri ödenmesi de mümkündür.  Kredi de kullanılabilecek olan üst limit 150.000 TL olup 24 ay vade ile sınırlandırılmıştır.

Bu 24 ay vade 10.000 TL üzerinden düşünülerek oluşturulmuştur. Kredinin tahsis ücreti ise bir seferliğine olmak üzere kredi talep edilen kişilerden tahsil edilecektir.

Bir örnek vermek gerekirse kredi tutarı 10.000 TL olan bir kredi de kredi vade süresi 24 ay olarak belirlenir, kredi faiz oranı ise %2,05 olup kredinin aylık taksit tutarı ise 537,89 TL´ dir. Bir seferliğine alınacak olan kredi tahsis ücreti ise 110 TL olup sigorta vergi ücreti ise 321,37 TL´ dir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar