GÜNDEM

Denizbank Üzerinden Gelir Belgesi Olmayan Kişilere Kredi Yardımı Yapılıyor

Bu zorlu dönemde, ekonomik sıkıntı çeken insanların yardımına Denizbank koştu. Denizbank’ın yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası herkesin yüzünü güldürdü.

Denizbank Üzerinden Gelir Belgesi Olmayan Kişilere Kredi Yardımı Yapılıyor

Denizbank Üzerinden Gelir Belgesi Olmayan Kişilere Kredi Yardımı Yapılıyor. Ükemizin her kesiminden olan ve her yaştan insanının ekonomik olarak etkilendiği bu dönemde maddi olarak gelecek her miktar nefes niteliği taşıyor. Bu zorlu dönemde, ekonomik sıkıntı çeken insanların yardımına Denizbank koştu. Denizbank’ın yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası herkesin yüzünü güldürdü. Bu kampanyadan Denizbank üzerinden gelir belgesi olmayan vatandaşlar da yararlanabilecekler.

Denizbank Kredi Yardımı

Denizbank üzerinden gelir vergisi olmayan vatandaşlara 55 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi yardımı yapılıyor. Gelir belgesi olmayan kişiler, denizbank tarafından hızlı bir şekilde kredi onayı alacaklar. Kredi kullanmak isteyenler cep telefonlarından ücretli sms atarak ne kadar kredi alabilecekleri hakkında bilgi sahibi olabilirler. Denizbak’ın yapmış olduğu kampanya kapsamında ücretli sms ile kredi durumlarını sorgulayan kişilere 10 dakika içerisinde bilgi verilecektir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Denizbank’ın vatandaşlara sağladığı kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, cep telefonlarından 3280 numarasını kullanarak kredim yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kendi tc kimlik numaralarını yazıp göndermeleri yeterli olacaktır. 3280 numarasına başvuru için mesaj atan kişiler, başvuru yaptıkları cep telefonlarına 10 dakika içerisinde 55 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisinden ne kadar faydalanabilecekleri hakkında bilgilendirici bir mesaj alacaktırlar. Başvuru sonucunda gelen kredi miktarı onaylandığı takdirde şahısların hesabına yatırılacaktır.

Denizbank üzerinden gelir belgesi olan müşteriler, Denizbank’ın mobil uygulaması sayesinde şubelere gitmeden belgesiz, imzasız ve kefilsiz kredi kullanma haklarına sahiptirler. Denizbank’ın mobil uygulamasına giriş yapan müşteriler, mobil uygulamadan ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra düşük faizli kredi kullanabilirler ve almak istedikleri ihtiyaç kredisinde masrafsız kredi seçeneklerini kullarak işlem yapabilirler.

Denizbank’ın bu kampanyasından yararlanmak isteyen ve gelir belgesi olmayan vatandaşlar, herhangi bir Denizbank şubesine gidip kimliği ile kampanya başvurusunda bulunabilirler. Vatandaşlar Denizbank şubesine gittiğinde ihtiyaç kredisi için başvuru formunu düzenli bir şekilde doldururlarsa kimlikleri ile birlikte başvurularını yaptıktan sonra bireysel müşteri temsilcisi kredinin ne kadar onaylandığını, hangi faizler ile kullanılacağını ve ne kadar vade yapılması gerektiği konusunda bilgi verecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar