GÜNDEM

Denizbank Emeklilik Yolunuzu Açacak! Prim Borçlanması İçin Kredi İhtiyacınızı Karşılıyor!

Denizbank'a gelenler EYT'den emekli olmak için sigorta prim borcunu tamamen ödeyebiliyor. Nisan ayında emekliliğini ilan etmek isteyenler bu kredi teklifini değerlendirebilir. İşte emekli olmak isteyenleri bekleyen güncel fırsat...

Denizbank Emeklilik Yolunuzu Açacak! Prim Borçlanması İçin Kredi İhtiyacınızı Karşılıyor!

Denizbank, EYT düzenlemesi sonrasında emeklilik yolu gözüken pek çok emekli vatandaşa kredi imkanı sunmaktadır. Bu sayede, sizler de kredi çekerek emeklilik yolunuzu açabilirsiniz. Peki yüzde kaç faiz uygulanacak? Nisan ayından itibaren milyonlarca vatandaşın ilk defa emekli maaşı alacağına tanıklık ediyoruz. Bununla birlikte emeklilik adına hamle yapmak isteyenler de sigorta prim borçlanmasını tercih edebiliyor.

Prim Borçlanması ile Emeklilik Nasıl Olur?

Sigorta prim borçlanması üzerinden emeklilik, askerlik veya doğum gibi çeşitli durumlarda mümkün olmaktadır. Askerlik süresinin sigorta primini toplu ödeme yaparsanız bu süre sizin emeklilik yaşınızdan düşülür. Aynı şekilde çocuk başına 2 yıl olmak üzere toplamda 6 yıla kadar erken emeklilik hakkı da doğum borçlanması ile mümkündür. Kadınlar ve erkeklere böyle avantajlar SGK tarafından sağlanıyor

Denizbank EYT Emeklilik Kredisi Detayları!

Denizbank'ın vermekte olduğu EYT emeklilik kredisi için faiz oranı, vade ve kredi miktarı bilgisi aşağıda yer almaktadır:
1,48'den başlayan faiz ile kredi vermekte olan banka, 12 ay vade ile 10 bin TL kredi çekmeniz durumunda her ay 936,91 TL ödemeniz gerekecek. Üstelik kredi tahsis ücreti 50 TL ve sigorta ile vergi toplamı ise 187,29 TL'dir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar