GÜNDEM

Denizbank Bankamatik Kartı Hesabı Üzerinden 55.000 TL Nakit Ödüyor, İsteyen SMS Atıyor, İsteyen ATM'ye Gidiyor

Denizbank Bankamatik Kartı Hesabı Üzerinden 55.000 TL Nakit Ödüyor, İsteyen SMS Atıyor, İsteyen ATM'ye Gidiyor

Denizbank Bankamatik Kartı Hesabı Üzerinden 55.000 TL Nakit Ödüyor, İsteyen SMS Atıyor, İsteyen ATM'ye Gidiyor

Denizbank mart ayı içerisinde başlatmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusunu paylaştı. Denizbank bankamatik kartı kullanan ve banka kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlara 55.000'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 55.000 TL nakit kredi ödemesi İhtiyaç Kredisi olarak vatandaşlara verilirken isteyen vatandaşlar ATM üzerinden isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atarak bu kampanyaya katılarak düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabileceklerdir.

Denizbank üzerinden yapılan Bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların belirli şartlara uygun olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirilir ve nakit kredi ödemeleri banka şubeleri üzerinden onaylanarak kişilerin kendi hesaplarına yatırılmaktadır. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız Kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar 36 ay vadeli bu Kredi kampanyasına hemen katılabilmektedir.

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank yapmış olduğu kampanyalarda özellikle de SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşları uygun faizlerle ödemeler yapacağını açıkladı. Denizbank kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan kişiler diledikleri zaman sms ile ihtiyaç kredisi olabileceklerdir. DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız kredinin t.c kimlik ve doğum tarihinizi yazarak bu mesajı cebimde Kredi numarası 3280'e göndererek ücretli bir mesaj karşılığında Kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank üzerinden ücretsiz olarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız DenizBank'ın resmi internet sitesine giriş yapabilir buradan kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz.

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar onay almaları halinde Bu bankada hesapları varsa deniz mobil uygulamasına girerek hemen sms ile ne kadar kredi onayı aldıklarını görecekler ve bu kredileri banka şubelerine gitmeden de kendi hesaplarına yatırabileceklerdir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum