GÜNDEM

Denizbank anında ödeme yapacak: 20 yaş üzerinde olanlara 40.000 TL nakit verilecek!

Denizbank üzerinden ödeme alacak kişilere yeni duyuru yapıldı. 40 bin TL ödeme alacak ve 36 ay vadeye böleceksiniz...

Denizbank anında ödeme yapacak: 20 yaş üzerinde olanlara 40.000 TL nakit verilecek!

Nakit kredi kampanyası başlatan Denizbank, yaptığı yeni kampanyada banka müşterisi olan kişilere hemen ödeme vermektedir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes başvurusunu yaparak bu bankadan kredi alabileceklerdir. 20 yaş üzerinde olan ve nakit kredi kullanmak isteyen tüm bireysel müşteriler, Denizbank üzerinden kredi alabileceklerdir.

Banka kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişilere, hem kredi hem de kredi kartı imkanı sunan Denizbank, yaptığı yeni kampanya ile birlikte, vatandaşlara hemen ödemeler vereceğini açıkladı. Nakit kredi almak için başvuru yapacağınız ve bu kredileri hesaplara yatıracağınız kampanyalara katılarak düşük faizli kredi kullanmanız da mümkün olacaktır. Kredi notu uygun olan herkes, Denizbank üzerinden başvuru yapabileceklerdir. 

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, başvurunuzu SMS ile hemen yapabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler KREDİM TC KİMLİK ve Kendi Doğum Tarihini Gün.Ay.Yıl olacak şekilde yazarak, Bu mesajı 3280 numarasına mesaj atabilirler ve bu şekilde kredileri hesaplara atabileceklerdir. Kredi notuna göre işlem yapacağınız bu kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan kişiler, 5 dakika içinde sonuç alacaklardır. Uygun faizlerle kredi almak için işlem yapacağınız ve kredi kullanacağınız bu kredilerde, başvuru şartlarına göre ne kadar ödeme alacağınız da belli olmaktadır. 

Denizbank şubelerinden, Denizbank müşteri hizmetleri numarası üzerinden veya bankanın mobil uygulamasını kullanarak da 40 bin TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar