GÜNDEM

Denizbank 45 bin TL nakit eğitim desteği verecek! Son dakika...

Denizbank tarafından hem öğrencilerin hem de velilerin yüzünü güldürecek 45 bin TL destek veriyor

Denizbank 45 bin TL nakit eğitim desteği verecek! Son dakika...

Denizbank tarafından hem öğrencilerin hem de velilerin yüzünü güldürecek 45 bin TL destek veriyor. Eğitim masrafları konusunda öğrenciler ile veliler derin bir nefes alacak.

Eğitim masrafı için öğrencilere destek olabilme maksadı ile Denizbank tarafından 45 bin TL tutarından destek kredisi sunuyor. Böylelikle öğrencilerle beraber velilerinde yüzü gülecek.

Öğrencilerin Eğitim Masraflarına Denizbank’tan Destek

Denizbank Öğrencilerin Eğitim Masraflarına Özel Büyük Kampanya Düzenledi. Ailelerin çocuklarına ait okul giderlerini karşılamak konusunda sıkıntı yaşaması üzerine Denizbank özel bir kampanya düzenledi. Yüzde 1.90 gibi bir oran üzerinden 36 ay vade ile kredi imkanı sunuyor. 25 bin TL tutarında verilecek olan bu kredi ile birlikte çocuklarınızın özel okul ya da üniversite gibi maddi açıdan sıkıntıya düşüren giderlerini rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

Denizbank Eğitim Kredisi Nasıl Alınır?

Denizbank tarafından eğitim masraflarına özel en yüksek sunduğu kredi tutarı ise 55 bin TL olarak belirlenmiştir. Faydalanmak isteyen aileler ise başvurularını yapacakları sırada yanında kimlik belgesi bulunması gerekmektedir. Serbest meslek çalışanlarından son 3 yılı gösteriri matrahlı vergi levhası, çalışıyor ise maaş bordrosu ve öğrencilerin kabul kağıdı ve ikametgah gibi belgelerin ibraz edilmesi istenmektedir.

Denizbank eğitim kredisi olarak yalnızca bir defa olmak üzere alınacak kredi tutarı üzerinden yüzde 0,5 gibi bir oranda kredi tahsis ücreti ile bu ücretin yüzde 5’lik kısmı kadarda Banka Muamele Vergisi talep etmektedir. Tüm bunların yanı sıra ise hayat sigortası şartı da aranmaktadır. Kredi kullanacak olan kişinin mevcut yaşı, vade süresi ile çekilecek olan kredi miktarı hayat sigortasındaki primi etkilemektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar