GÜNDEM

Deniz Zeyrek'ten bomba 'Cahit Turhan' iddiası! Görevden alındığını...

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Cahit Turhan’ın görevden alınmayı beklemediğini belirterek, kararı Resmi Gazete’den öğrendiğini iddia etti.

Deniz Zeyrek'ten bomba 'Cahit Turhan' iddiası! Görevden alındığını...

Türkiye koronavirüsle mücadele ederken siyasette de ilginç bir gelişme yaşandı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan görevinden alındı. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek de Turhan'ın yakında arkadaşları ile konuştuğunu ve bu kararın Turhan için sürpriz olduğu bilgisini aldığını belirtti. "Hatta Turhan'ın bu bilgiyi hepimiz gibi Resmi Gazete'den öğrendiğine dair iddialar da mevcut." ifadelerini kullanan Zeyrek, perde arkasına baktığında görevden alma meselesine ilişkin sinyalin verildiğini ifade etti.

İşte Deniz Zeyrek'in yazısından ilgili bölüm:

Türkiye, koronavirüsü ile mücadele ederken, siyasette ilginç bir gelişme yaşandı.

27 Mart 2020 Cuma gününü 28 Mart 2020 Cumartesi gününe bağlayan gece 01:27'de yayınlanan Resmi Gazete'de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın “görevine son verildiği”yazıyordu.

Yakın çalışma arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı, Bakan için de sürpriz olmuştu. Hatta Turhan'ın bu bilgiyi hepimiz gibi Resmi Gazete'den öğrendiğine dair iddialar da mevcut.

Kararı öğrendikten sonra olayın perde arkasına baktım. Geriye doğru bir sondaj yaptığımda gördüm ki bu görevden alma adeta “geliyorum” demiş.

Bazı kaynaklarım, Mehmetçiğin İdlib'de gerçekleştirdiği operasyon ve sonrasında korona meselesi olmasaymış, Turhan'ın şubat ayında görevden alınmasının planlandığını da söylediler.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar