GÜNCEL

Deniz Zeyrek'in 'şarap içmediler' savunmasına Cem Küçük'ten bomba tepki

Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun kaz eti tanıtım yemeğindeki görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci Deniz Zeyrek'in görüntülerde İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'nun şarap içmediği açıklamalarına Cem Küçük tepki gösterdi. Küçük, "Biliyoruz" diyerek Zeyrek' e sordu: İçse ne içmese ne insan böyle bir savunmaya geçer mi?

Deniz Zeyrek'in 'şarap içmediler' savunmasına Cem Küçük'ten bomba tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı, "kaz eti" buluşması olay oldu. Sosyal medyayı da ayağa kaldıran görüntülerde İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'nun şarap içtiği iddia edildi. Yemekte yer alan isimlerden olan gazeteci Deniz Zeyrek iddiaları yalanladı ve iki isminde şarap değil su içtiğini belirtti. Gazeteci Cem Küçük,  Zeyrek'in bu açıklamalamalarına tepki gösterdi. Küçük, "Biz İmamoğlu'nun da Canan Hanım'ın da içki içtiğini biliyoruz. İçse ne olacak Deniz Zeyrek? Böyle bir şey saklanır mı? Ne şerbet mi içtiler?" dedi.

Küçük konuşmasını şöyle sürdürdü:

Deniz Zeyrek, Ekrem İmamoğlu ve Canan Hanım içki içmedi dedi. İçse ne içmese ne insan böyle bir savunmaya geçer mi Zeyrek? Biz Ekrem İmamoğlu'nun içki içtiğini biliyoruz, Canan Hanım'ın içki içtiğini biliyoruz bunu  saklamanın gereği yok ki.

"BÖYLE BİR ŞEY SAKLANIR MI?"

İçip de içmiyorum diyen takiye yapar.  Masada bir kişi içki söyledi, diğer gazeteciler içki söylemedi. İçki içtiği halde içki içmiyorum diyen var. İçse ne olacak Deniz Zeyrek. Önünde belli ki Ekrem Bey'in içki var, Canan Hanım da rakı var. Böyle bir şey saklanır mı? Ne şerbet mi içtiler?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum