MEDYA KÖŞESİ

Deniz Zeyrek'e göre Kılıçdaroğlu bu olayın doğru olduğunu ima etmeseydi bu iş bu kadar büyümeyecekti!

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü "Kuşa bak, her şeyi unut!" başlıklı yazısında, Rahmi Turan'ın ortaya attığı 'Saray'a giden CHP'li' iddiasını değerlendirdi. Deniz Zeyrek "Kılıçdaroğlu, Rahmi Turan’ın iddialarının doğru olduğunu ima etmeseydi bu iş bu kadar büyümeyecekti. İddia ‘yalan’, haber de ‘bir gazetecinin büyük hatası’ olarak kalacaktı” dedi"

Deniz Zeyrek'e göre Kılıçdaroğlu bu olayın doğru olduğunu ima etmeseydi bu iş bu kadar büyümeyecekti!

Rahmi Turan'ın ortaya attığı "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası siyaset gündeminde yerini korurken köşe yazarları da konuyu farklı açılardan ele almaya devam ediyor.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rahmi Turan’ın "Saray'a giden CHP'li" iddialarını FOX TV'de katıldığı programda sarf ettiği sözleriyle ete kemiğe büründürdüğünü söyledi.

Deniz Zeyrek "Kuşa bak, her şeyi unut!" yazısında "Kemal Kılıçdaroğlu, Rahmi Turan’ın iddialarının doğru olduğunu ima etmeseydi bu iş bu kadar büyümeyecekti. İddia ‘yalan’, haber de ‘bir gazetecinin büyük hatası’ olarak kalacaktı. Kılıçdaroğlu, “Benim partimde lider olmak isteyen Saray'a değil, parti tabanına, millete gider” deyip geçiştirebileceği bir iddiayı, “doğrudur”, “isim veremem” gibi sözlerle ete kemiğe büründürdü. ” ifadelerine yer verdi.

"Memlekette bu kadar sorun varken iktidar ve CHP içi muhalefetin umudu, kaynağı belirsiz bir üfürme habere ve o haber üzerinden estirilen fırtınaya kaldıysa vay halimize!" diyen Deniz Zeyrek "Bugün biz Tank Palet Fabrikası'nın bu tartışmalı durumunun hukuk devleti ilkeleriyle ne kadar bağdaşacağını değil, gazetecilere uyduruk bir iddiayı üfleyen o kuşu ve CHP'yi tartışıyoruz. Millete “kuşa bak, Tank Palet'i unut” diyoruz. " ifadelirini kullandı

İşte Deniz Zeyrek'in o yazısından bir bölüm:

Kılıçdaroğlu, 21 Kasım 2019 günü Fox TV'de olayın doğru olduğunu ima etmeseydi bu iş bu kadar büyümeyecekti. İddia “yalan”, haber de “bir gazetecinin büyük hatası” olarak kalacaktı. Kılıçdaroğlu, “Benim partimde lider olmak isteyen Saray'a değil, parti tabanına, millete gider” deyip geçiştirebileceği bir iddiayı, “doğrudur”, “isim veremem” gibi sözlerle ete kemiğe büründürdü. Böylece hem Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile rakibi Muharrem İnce'ye güzel bir gol pası attı, hem de aynı gün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın kendisine attığı gol pasını heba etti.

Zira Akar'ın TBMM'deki açıklamaları sayesinde Arifiye'deki Tank Palet Fabrikası'yla ilgili detayları artık bütün çıplaklığıyla bilir hale geldik:

Milli Tank Projesi, siyasi bir kararla zorlu rakiplerle rekabet etmeksizin, ihalesiz bir şekilde BMC'ye verilmişti. Şirketin patronu “ekonomik durumum uygun değil, projeyi tek başıma yapamam” deyince de Katar sermayesi şirkete ortak edilmişti. Katar sermayesi yetmemiş olacak ki devletimiz elindeki hazır, çalışan bir tank fabrikasını da 25 yıllığına o şirkete devretmiş oldu. Hem de üretilecek tankları satın alma garantisiyle…

Ne güzel iş değil mi?

Bugün biz Tank Palet Fabrikası'nın bu tartışmalı durumunun hukuk devleti ilkeleriyle ne kadar bağdaşacağını değil, gazetecilere uyduruk bir iddiayı üfleyen o kuşu ve CHP'yi tartışıyoruz.

Millete “kuşa bak, Tank Palet'i unut” diyoruz.

Deniz Zeyrek'in yazısının tamamı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar