GÜNDEM

Deniz Zeyrek tartışma programlarındaki yorumcuların ortak görüşünü sıraladı

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, tutuklanan gazetecilerin MİT çalı­şanlarının gizliliğini bilerek ve isteyerek ihlal ettiklerini düşünmediğini söyledi ve bu konuyla ilgili TV kanallarındaki tartış­ma programlarında konuşan bir çok yorumcunun iki konuda hemfikir olduğuna dikkat çekti.

Deniz Zeyrek tartışma programlarındaki yorumcuların ortak görüşünü sıraladı

MİT mensubunun cenazesini haberleştiren Oda TV hakkında yayın durdurma kararı verildi. Sitenin haber müdürü Barış Terkoğlu, yayın yönetmeni Barış Pehlivan ve muhabir Hülya Kılınç tutuklandı.Sözcü yazarı Deniz Zeyrek de bu gazetecilerin MİT çalı­şanlarının gizliliğini bilerek ve isteyerek ihlal ettiklerini düşünmediğini söyledi ve "Meslektaşlarımızın en kısa zamanda özgürlüğüne kavuş­masını bekliyoruz." diye yazdı.

Ortak görüş: Tutukluluk ağır bir yaptırım
Libya'da şehit olan iki MİT mensubunun cenaze törenini haber yaptıkları için tutuklanan meslektaş­larımızın, en zor görevlerde gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atan MİT çalı­şanlarının gizliliğini bilerek ve isteyerek ihlal ettiklerini düşünmüyorum. Bu konuyla ilgili TV kanallarındaki tartış­ma programlarında konuşan bir çok yorumcu iki konuda hemfikir:

MİT'le ilgili haberler ko­nusunda medyada bir bilgi eksikliği var

Adli soruşturmada “tutukla­ma” yaptırımı ağır oldu.

Meslektaşlarımızın en kısa zamanda özgürlüğüne kavuş­masını bekliyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar