GÜNDEM

Deniz Zeyrek CHP'den ayrılan üç vekilin taleplerini açıkladı!

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, güvendiği bir kaynaktan aldığı duyuma göre CHP'den istifa eden, Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in görüşme sırasındaki taleplerini açıkladı.

Deniz Zeyrek CHP'den ayrılan üç vekilin taleplerini açıkladı!

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında CHP'den ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletveliki Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in istifa etmelerinin nedenlerini güvendiği bir kaynaktan aldığı duyuma göre tek tek belirtti.  Zeyrek bunun yanı sıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaparak 'acaba ders çıkarmış mıdır?' diye sordu. 

İşte o yazı... 

Malumunuz, üç milletvekili, cuma günü istifa etmeden birkaç gün önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Görüşme sonrasında “istifa var mı” sorusuna “hayır” yanıtını vermelerine rağmen cuma günü istifalarını açıkladılar.

Söz konusu görüşmenin nasıl geçtiğini merak ediyordum. Güvendiğim bir kaynaktan öğrenme şansım oldu. Görüşme sırasında üç vekil, üç talepte bulunmuş ve istifalarını açıkladıkları cuma gününe dek süre vermiş.

Görüşme sırasında farklı ifade etmiş olabilirler ama...

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar