GÜNCEL

Deneyimli gazeteci Sefa Özkaya yoğun bakıma kaldırıldı!

29 yıl muhabir olarak çalıştıktan sonra 5 yıl önce emekli olup Dikili'ye yerleşen deneyimli foto muhabiri Sefa Özkaya, yoğun bakıma kaldırıldı.

Deneyimli gazeteci Sefa Özkaya yoğun bakıma kaldırıldı!

19 yıl süreyle emek verdiği Hürriyet Gazetesi'ne 2016 yılında emekli olarak veda eden başarılı foto muhabiri Sefa Özkaya'dan üzücü bir haber geldi.

Özkaya’nın İzmir'de Egepol Hastanesi'nde pankreas kanserinden dolayı yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.

Haberi Hürriyet’teyken beraber çalıştığı Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, sosyal medya hesabından duyurdu.

Celal Korkut paylaşımında, “Bir zamanlar birlikte çalışma şansı bulduğumuz arkadaşımız, dostumuz Sefa Özkaya... Dünyalar iyisi, kedi sevdalısı, çalışkan, kendi halinde işini en iyi şekilde yapan harika bir dost. Sadece kendi işini yapmaz, sürekli sayfaları kontrol eder, eksikleri, hataları görünce uyarır. Bu kadar titiz ve dikkatli. Herkes onlarca kare çekerken o tek karede işi bitirirdi... Yıllarca, cumhurbaşkanlarını, devlet büyüklerini takip etti. Sadece fotoğraf çekmedi haberi de en güzel şekilde topladı. Sonra emekli oldu ve 5 yıl önce annesi ile birlikte Dikili'ye yerleşti. Emeklilik günlerini burada huzur içinde geçirecekti. Ama amansız hastalık maalesef Sefa'yı bırakmadı. Sefa şimdi İzmir'de Egepol Hastanesi'nde yoğun bakımda. Ama, Allah'tan ümit kesilmez, mucizeleri bitmez. Dualarımız Sefa için, en kısa zamanda sağlığına kavuşması için.” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar