GÜNDEM

Demirören Medya Grubu'nda üst düzey atama...

Demirören Medya Grubu'nun Reklam Grup Başkanlığına Levent Dicle getirildi... Dicle Ağustos ayı itibariyle göreve başladı...

Demirören Medya Grubu'nda üst düzey atama...

Bünyesinde Milliyet ve Vatan gibi gazeteleri de barındıran Demirören Medya Grubu'nun Reklam Grup Başkanlığına Levent Dicle atandı.

Daha önce Gittigidiyor.com, eBay Türkiye ofisinde Reklam Grup Başkanı pozisyonunda bulunan Sn. Dicle, Ağustos ayı itibarı ile Demirören Medya bünyesinde Reklam Grup Başkanı olarak göreve başladı.

TÜM REKLAM ÜRÜNLERİNDEN SORUMLU OLACAK 

Demirören Medya'dan yapılan açıklamada;  "Levent Dicle, Milliyet ve Vatan Gazeteleri ile tüm eklerinden, Milliyet.com.tr ve Gazetevatan.com dijital yayın platformlarından, Milliyet.Tv,  Skorer, Uzman Para, Pembenar, Milliyetemlak.com, Sonra Ne Oldu ve Milliyet Sanat markalarına ait tüm Reklam ürünlerinden sorumlu olarak görev yapacaktır" denildi.

LEVENT DİCLE KİMDİR?

1975 Hollanda doğumlu olan Levent Dicle, iş hayatına Bireysel Hizmetler Satış Uzmanı olarak 1998’de Superonline A.Ş’ de başlamış ve sırasıyla Çukurova Holding ,Doğan Online , Avrupa&Amerika Holding bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuş, 2010-2015 yılları arasında sahibinden.com’da Reklam Grup Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında görev yapmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar