TV HABER

Demet-Ece kavgasına Bircan da dahil oldu!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, canlı yayında ünlü popçuya ateş püskürmüştü. O sözlerin ardından Erken hakkında tedbir kararı aldıran Akalın'a bu kez Bircan Bali yüklendi.

Demet-Ece kavgasına Bircan da dahil oldu!

Demet Akalın'ın Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama." ifadelerini kullanmıştı.

KARARA UYMAZSA ZORLAMA HAPİS

Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkarttı. Karara göre Erken bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

TARTIŞMAYA BİRCAN BALİ DE DAHİL OLDU

"Söylemezsem Olmaz" yorumcusu Bircan Bali ise bugünkü programda Akalın'a sert çıktı. Bali, canlı yayında, “1 saatte nasıl tebligat aldırdı, bana da konuşma yasağı aldır yoksa geçmişte yaşadığın davaları ben ortaya çıkaracağım. Demet Akalın herkesin arkasından konuşuyor” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar