GÜNDEM

Cüneyt Özdemir:"Elinde sopalarla bekliyorlar artık tırsmaya başladım"

Teke Tek Bilim programındaki profesörler arasında yaşanan kavga gazeteci Cüneyt Özdemir'in de dikkatinden kaçmamış. Özdemir," Ülke o kadar gergin ki üsluba bakın. " dedi ve artık sosyal medyaya bir şeyler yazmaya korkar olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir:"Elinde sopalarla bekliyorlar artık tırsmaya başladım"

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu 'Teke Tek Bilim' programına katılan Dr. Serdar Savaş ve Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, canlı yayında kavgaya tutuştu. Savaş, "Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar" diyerek mikrofonunu çıkararttı. Gazeteci Cüneyt Özdemir de bu konuya ilişkin bir değerlendirmede bulundu ve "Fatih Altaylı haklı" dedi. Yaşanan olayın ardından Altaylı'yı linç ettiklerini belirten Özdemir, sosyal medyaya bir şey yazmaya korktuğunu söyledi.

Özdemir şu değerlendirmeler bulundu:

Dün "Fasulyeden konuşup milleti kandırıyorsunuz gerizekalılar" diye çıkış yapmış Dr. Serdar Savaş. Fatih Altaylı haklı olarak 'ne yapıyorsunuz?' diyor. Ülke o kadar gergin ki üsluba bakın. Bunu söyleyen  proseför. Belki de dili sürçtü. Fatih Altaylı'yı linç ettiler.Elinde sopalarla bekliyorlar. Bu kadar nefret... Fatih Altaylı yapmasın tamam kim yapacak bilim programı. Var mı yapan başka? Artık bir şey yazmaya korkar oldum. Bunca yıldır görmediğim kadar büyük sivrisinekler var. Sosyal medyaya tweet atacaktım 'Bu yıl amma çok sivrisinek var' diye . Dedim bunu nereye çekerler. Artık tırsmaya başladım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar