GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den TRT World'e tebrik

TRT World, öldürülmesinin 2. yılında Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'ın katledildiği odanın olay yeri inceleme sırasında çekilen görüntülerine ulaştı.

Cüneyt Özdemir'den TRT World'e tebrik

Cemal Kaşıkçı 2 yıl önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda yine bu ülkeden gelen bir suikast timi tarafından öldürüldü, cesedi parçalandı ve yok edildi. TRT World, olayın yaşandığı büyükelçilik binasındaki o odanın, olay yeri inceleme sırasında polis kamerasıyla çekilen görüntülerine ulaştı. Hüseyin Yılmaz'ın imzasını taşıyan haber, öldürülmesinin ikinci yılında Cemal Kaşıkçı ciyanetinin hem dünya hem Türkiye gündeminde tekrar yer bulmasını sağladı. Görüntüler, tüm gün internet sitelerinde ve sosyal medyada yer aldı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de Twitter hesabından, Hüseyin Yılmaz'ın tweetini paylaşarak TRT World'ü tebrik etti. Özdemir, "TRT World çok güzel bir habercilik yapmış. BRAVO. Haberin orjinalini görmedim linkten TRT Haberdeki bu kısmını izledim ama ben olsam en az 1 saat tek tek ayrıntıları anlatan bir belgesel yapardım. Olayın izleğini bilenler için çok korkunç görüntüler bunlar..." ifadesini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar