GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den Ordu Altaş TV'ye ve spiker Ebru Poyraz'a eleştiri: Mesaj kaygısından uzak durun

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube yayınında kadına şiddet makyajıyla yayına çıkan spikeri eleştirdi.

Cüneyt Özdemir'den Ordu Altaş TV'ye ve spiker Ebru Poyraz'a eleştiri: Mesaj kaygısından uzak durun

Yonca Evcimik'in dün akşam Youtube'da yayınlanan 'Ayıp şeyler' adlı şarkısı sosyal medyada bir anda gündem oldu. Evcimik'in klipteki tavırları ve şarkının sözleri çokça konuşuldu.

Konuyu bugünkü Youtube yayınına taşıyan gazeteci Cüneyt Özdemir, "İşin içine mesaj kaygısı girdiği an her şey çorbana dönüyor" diyerek, "Bu şarkı kadınları korumaz daha çok hedef haline getirir. Alım derken morum olmuş bu biraz" dedi. 

ORDU ALTAŞ TV SPİKERİNE ELEŞTİRİ

Evcimik'in şarkısından yola çıkan Özdemir, "mesaj verme kaygısını" eleştirerek, "spiker olsan da uzak duracaksın" dedi. Özdemir "Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesinde stüdyoda yayın yapan Ordu Altaş TV'nin spikeri de olsan (mesja kaygısından) uzak duracaksın" diyerek spiker Ebru Poyraz'ı eleştirdi.

ORDU ALTAŞ TV'DE KADINA ŞİDDET MESAJI

Ordu'nun Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'ndeki stüdyodan yayın yapan Ordu Altaş TV'nin haber spikeri Ebru Poyraz, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla buna yönelik bri makyajla yayına çıktı. Poyraz, yüzüne yaptırdığı morluk ve yara izi makyajıyla haber sundu. Yaklaşık bir saat süren canlı yayında sosyal medya kullanıcıları da kanala destek verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar