GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den Ekrem İmamoğlu'na okkalı tepki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ depreminden hemen sonra ailesi ile birlikte Erzurum'a tatile gitmesi tartışmalara neden oldu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Elazığ'daki depremin ardından bölgeye giden ve incelemelerde bulunan Ekrem İmamoğlu ardından soluğu Erzurum'da aldı. Ailesi ile birlikte kayak keyfi yapan İmamoğlu'na gazeteci Cüneyt Özdemir de tepki gösterdi. "İnsanlar orada hala can derdinde, aramalar yapılıyor. 16 milyonluk bir şehrin başkanı... Çocuğun, eşin gitsin sen de işinin başında dur. " diyen Özdemir, "Yarın birgün İstanbul depremi olunca ne olacak?" diye sordu.

İşte Özdemir'in açıklamaları:

İNSANLAR ORADA CAN DERDİNDE...

İnsanlar orada hala can derdinde, aramalar yapılıyor. 16 milyonluk bir şehrin başkanı... Çocuğun, eşin gitsin sen de işinin başında dur. Üstelik sicilinde de İstanbul'u sel götürürken Bodrum'a gitmişliği var. Bunu tabi ben bilmem Murat Ongun daha iyi bilir. İstanbul'u ve İmamoğlu'nu onun yönettiğini söyleyenler var.

İSTANBUL DEPREMİ OLUNCA NE OLACAK?

Ama bu da pek yakışmıyor. Yarın birgün İstanbul depremi olunca ne olacak?İmamoğlu burada sonra Maldivlere geçmiş çocukların tatili varmış. Böyle bir insana güvenir misiniz?  Böyle bir insana şehri, ülkeyi emanet eder misiniz? Edenler var Trump...Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Acaba başkana oy verecekler mi diyorlar? Verirler. Ekrem İmamoğlu'nun seçtiren süreç Erdoğan karşıtlığından ortaya süren süreç...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar