MEDYA KÖŞESİ

Cüneyt Özdemir'den Cem Küçük'e gönderme: Özür öyle dilenmez!

Geçtiğimiz günlerde Gazetecilercom'a konuk olan Türkiye yazarı Cem Küçük'ün "Ben bazı insanlara çok ağır sözler söyledim, bugün olsa söylemezdim" şeklinde yaptığı açıklama üzerine Gazeteci Cüneyt Özdemir'den eleştiri geldi. Cüneyt Özdemir, Cem Küçük'e "Öyle özür dilenmez" dedi.

Cüneyt Özdemir'den Cem Küçük'e gönderme: Özür öyle dilenmez!

Türkiye yazarı Cem Küçük, geçtiğimiz günlerde Gazetecilercom'da Cuma Obuz'un programına konuk olmuştu.

Cuma Obuz'un Cem Küçük'e "Geçmişten bugüne geldiğinizde hem gazetecilik hem de siyasi duruşunuz açınızdan kendinizi özeleştiriye tabi tutuyor musunuz?" şeklinde bir soru sorması üzerine Cem Küçük, "17/25 Aralık ve 7 Haziran - 1 Kasım sürecine kadar olan dönemde bir pişmalığım yok o zaman devletin yanında durmak, sert mücadele etmek gerekirdi. Belki medyadan bazı kişilere biraz daha yumuşak gidilebilir miydi, bu kadar sert gidilmeyebilir miydi, diye düşünüyorum, bir iki kişi var öyle. Genel olarak üslubum sert olabilir. Eleştirmekte haklı olabilirim ama daha başka kelimeler yerine kullanmamam gereken sözler söylemişimdir. O tarz özeleştirilerim var!" diye karşılık verdi.

Cem Küçük'ün Gazetecilercom'da yaptığı bu açıklamalara Cüneyt Özdemir'den bir eleştiri geldi. Cüneyt Özdemir kendi Youtube kanalında yaptığı yayında konuya değindi.

Cüney Özdemir, Youtube üzerinden yaptığı açıklamada "Cem Küçük geçen gün bizim Hadi Özışık'ın Gazeteciler kanalına çıkmış, "geçmişte bazı insanlara çok ağır sözler, cümleler söyledim. Bugün olsa söylemezdim" diye açıklama yapmış. Öyle olmaz! Diyeceksin ki; Cüneyt Özdemir'e zamanında hak etmediği sözler söyledim, özür dilerim. Böyle özür dilenir, öyle kıvrılarak söylenmez. Misal olarak söylüyorum, benden özür dile diye söylemiyorum. Benden özür dilesen ne olur özür dilemesen ne olur Cem Küçük. Bir insandan özür dileyecekseniz nedeni gerekçesi ile özür dilemek gerekiyor. "ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ün Gazetecilercom'da yaptığı açıklama için tıklayınız

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar