GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den Canan Kaftancıoğlu'na olay sözler

Gazeteci Cüneyt Özdemir'e CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu'nun yayınına katılmayacağını belirten Özdemir, 'kaçak' eleştirisine de öyle bir cevap verdi ki...

Cüneyt Özdemir'den Canan Kaftancıoğlu'na olay sözler

Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun adını vermeden bazı kanallarda kendisi hakkında çeşitli iftiralarda bulunduğunu söylemiş ve Kaftancıoğlu'na 'hodri meydan' diyerek şöyle seslenmişti:

Sayın Canan Kaftancıoğlu buyrun bu akşam 20.00'de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı... Ben Tek! 30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar..

Özdemir'in bu meydan okumasına cevap geldi. Kaftancıoğlu'nun basın danışmanının gönderdiği mesajı paylaşan Özdemir, kendisi hakkında 'Cüneyt kaçak' eleştirisine de cevabı yapıştırdı.

'Mağdurum' diyen Özdemir, "Nereye çıkıyor Halk TV'ye Halk TV'nin sahibi Londra'da, kim destekliyor Sözcü, Sözcü'nün sahibi Londra'da, daha fazla destekleyen Cumhuriyet gazetesi, Cumhuriyet'in eski genel yayın yönetmeni Berlin'de yaşıyor. Buradan gittiğiniz zaman çıkacak kanal bulamazsınız."ifadelerini kullandı.

Özdemir şunları söyledi:

Basın danışmanı demiş ki "Başkanımız yayınınıza katılmayacak bir de ilave yapmak istiyorum. Cüneyt Bey attığı tweette başkanımızın cesaret edemediği için adını paylaşmadığını söylemiş doğrusu son olay özelinde değil bütüncül olarak geçmişten bugüne yaptıklarına ve yapamadıklarına bakarak ismini zikretmeye değer bulmamasıdır."

Bence AK Partililer hata yapıyorlar. Neden gidiyorlar Kaftancıoğlu ile uğraşıyorlar. Ayarlasanız deseniz ki CHP'ye öyle birini koyalım ki gazetecilerle hep dalaşsın, korona günlerinde toplantı yapsın, cenazeye gitsin herkese sarılsın.

"ŞUAN SADECE İSMAİL SAYMAZ VAR"

Şuan CHP'yi savunan kim var. İsmail Saymaz var. Korona nedeni ile İsmail Saymaz'la vermiş veriştirmiş. Ben CHP'li olsam gel seninle bir yemeğe çıkalım teşekkür ederim derim.İsmail Saymaz kusura bakma yaranamıyorsun yaranmak için yapmıyorsun biliyorum ama...

"BURADAN GİTTİĞİNİZ DE ÇIKACAK KANAL BULAMAZSINIZ"

Gazeteciler, seçmenler sizin okulda azarlayacağınız öğretmen gibi ayar çekeceğiniz insanlar değil öyle çıkmaz mağduriyet. Bir de 'Cüneyt kaçak diyor' burada mağdurum. Nereye çıkıyor Halk TV'ye Halk TV'nin sahibi Londra'da, kim destekliyor Sözcü, Sözcü'nün sahibi Londra'da, daha fazla destekleyen Cumhuriyet gazetesi, Cumhuriyet'in eski genel yayın yönetmeni Berlin'de yaşıyor. Buradan gittiğiniz zaman çıkacak kanal bulamazsınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar