GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den bomba Ekrem İmamoğlu yorumu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki taksici lobisine karşı verdiği sınavda başarısız olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir'den bomba Ekrem İmamoğlu yorumu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugünkü Youtube yayınında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki taksici lobisine karşı verdiği sınava ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yer alan "İmamoğlu siyasi hayatının en büyük sınavını veriyor" ifadesinin abartılı bir ifade olmadığını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Kardeşim bu İstanbul'un problemi mi problemi! AK Parti, Ekrem İmamoğlu'nun çalışmamasını istiyor mu istiyor. Önüne çelme takmak istiyor mu istiyor! Olabilir... Adamlar seçim yenilettiler, yendi. Bunu mu çözemeyecek?

Şimdi Ekrem İmamoğlu'nun kafasının arkasında ne var biliyoruz. Biliyoruz ki cumhurbaşkanlığı var. Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun, Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın? Ortadoğu'da ne yapacaksın? Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın? Taksiciler engelliyor mu, AK Parti engelliyor mu o zaman maksi kur! O zaman dolmuşu ne bileyim tolmuş yap. Bilmiyorum ne yapacağını? Zaten ben bilsem gider ben aday olurdum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar