POLEMİK

Cüneyt Özdemir'den Ahmet Şık'a kapak:Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak

Geçtiğimiz aylarda HDP'den istifa eden İstanbul milletvekili Ahmet Şık ve gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter'da birbirine girdi.

Cüneyt Özdemir'den Ahmet Şık'a kapak:Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak

Gazeteci Cüneyt Özdemir, HDP ambargosuna yönelik değerlendirmeler yaptığı videosunun altına "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti.Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor." diye yazan eski HDP'li vekil Ahmet Şık'a fena saydırdı.

İşte Özdemir'in Ahmet Şık'a verdiği sosyal medayı sallayan o cevap:

"Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hala duyar kas... Zor işin tabii... ( Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. ) Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine...

HDP’den milletvekili seçilmiş, HDP’den istifa etmiş, utanmadan hesabına ‘İstanbul Millevekili’ yazmış. Girseydin bakalım seçime bağımsız ne oluyordu... Madem bu kadar şahsiyetliydin neden vekilliği bırakamadın! Bunu hala savunan HDP’lilere de Allah akıl fikir versin!

Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun... Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin... Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar