GÜNCEL

Cüneyt Özdemir: Türk medya tarihinin en büyük skandalını Fatih Altaylı patlattı

Youtube kanalında başarılı yayınlara imza atan Cüneyt Özdemir'in bugünkü yayını da ses getirdi. Özdemir bugünkü yayınında, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon avro istediğine yönelik ortaya çıkan iddianın, medya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük skandalı olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir: Türk medya tarihinin en büyük skandalını Fatih Altaylı patlattı

Gazeteci Cüneyt Özdemir kendi Youtube kanalında yaptığı canlı yayında, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon avro istediğine yönelik ortaya çıkan iddianın, medya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük skandalı olduğunu söyledi. Özdemir, iddia edilen olayın içinde adını bilmediğimiz siyasetçilerin, gazetecilerin, köşe yazarlarının olduğunu ve tüm olayların Habertürk’te geçtiğini söylerek, Fatih Altaylı’nın da bu skandalı yine Habertürk’te patlatmış olmasının önemine dikkat çekti.

Cüneyt Özdemir, böylesine büyük paralarla bir gazetecinin yan yana isminin anıldığını, 31 yıllık mesleki hayatında daha önce ne duyduğunu ne de gördüğünü ifade ederken şaşkınlığını gizleyemedi. Söz konusu iddiayı, Sedat Peker’in Dubai’den ortaladığını, Sezgin Baran Korkmaz’ın doğruladığını ve Fatih Altaylı’nın da patlattığını belirten Özdemir, tanımını yaptığı iddia sürecinin tam kalbinde yer alan Veyis Ateş’ten hala herhangi bir yalanlama ya da bir açıklamanın gelmediğini söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar