GÜNDEM

Cüneyt Özdemir nasıl yandaş ve yalaka oldu?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, HDP'li Garo Paylan'ı YouTube kanalında ağırladı. Özdemir, ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?'' sorusunu üç kez Paylan'a yöneltti. Hadi Özışık, Süleyman Özışık ve Abdurrahman Uzun, Perde Arkası'na bu konuya değindi ve "Niye Cüneyt linç ediliyor? " sorusuna yanıt verdi.

 Gazeteci Cüneyt Özdemir, HDP'li Garo Paylan'a YouTube kanalında ağırladı ve ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?'' diye sordu. Paylan ise cevap vermektense topu yuvarlamayı tercih etti. Hal böyle olunca, hedefteki kişi Cüneyt Özdemir oldu. Hadi Özışık, Süleyman Özışık ve Abdurrahman Uzun Perde Arkası'nda "Cüneyt Özdemir nasıl yandaş ve yalaka oldu?" sorusuna yanıt verdi.

"Dünyada hangi gazeteciyi çıkartırsan çıkar namusu olan,şerefi olan gazeteci bu soruyu sorar" diyen Hadi Özışık, Cüneyt Özdemir'in hedefe konmasının nedeni olduğunu söyledi.

Hadi Özışık'ın değerlendirmesi şu şekilde:

Cüneyt Özdemir'in  Garo'yu çıkarması...Çıkar dersin çıkarırsın çıkarırsın küfür işitirsin.Cüneyt Özdemir'i dövüyorlar. Niye Cüneyt linç ediliyor? Cüneyt Özdemir, dünyada hangi gazeteciyi Pervin'i, Garo'yu, öbürünü kimi çıkartırsan çıkar namusu olan,şerefi olan gazeteci bu soruyu sorar.

CÜNEYT'E BUNU KİM YAPIYOR?

Haysiyeti,şerefi olan,vatan sevgisi olan, evlat sevgisi olan, bu ülkesine canını fena edecek hangi gazeteciyi çıkartırsan o soruyu sorar. Niye kızıyorsun? Cüneyt'e bu şeyleri kim yapıyor? Daha önce İstanbul, Ankara Büyükşehir CHP'nin elinde değilken Ak Partili belediyelerin soygun yaptığını söyleyenler.

Geçen gün Merdan Yanardağ'ın Almanya'daki konferansını verdim, Enver Aysever her hafta bir CHP'li belediyenin konrefansında. Madem bunları dilinize dolayacaktınız neden yapıyorsunuz? Siz daha önce eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

HEDEFE KONMASININ NEDENİ VAR

Cüneyt orada program yapıyor, hepiniz öbür taraftan nemalanıyosunuz Cüneyt'e laf atıyorsunuz.Cüneyt Özdemir'in hedefe konmasının nedeni var. Orada medya oluşturmuştur kendi medyasında iktidara da eleştiri var. Garo'yu çıkardı işte, Babacan'ı çıkardı sorusunu sordu. Gazetecilik yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar