GÜNDEM

Cüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül sevdasını açıkladı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Ali Babacan bile Abdullah Gül'ün, ismini ağzına almıyor bir tek Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül diyor 'neden korkuyorlar?'diye demeç veriyor." dedi.

Cüneyt Özdemir Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül sevdasını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Abdullah Gül hakkında 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olmasından korkan kişilerin olduğunu dile getirmesinin ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de youtube kanalında yaptığı yayında Kılıçdaroğlu’nun,  Abdullah Gül sevdasının olduğunu belirterek sözlerini şekilde sürdürdü "Biliyorsunuz bu sevda bitmeyen bir sevda. Ama tam adını da bilmiyor. Bence bu kadar içine atmamalı gidip açılmalı bu duyguları gidip anlatmalı yani."

"Gül'ün neyi beklediğini biliyorum"

Gül'ün, neyi beklediğini bildiğini ancak söyleyemediğini ifade eden Özdemir, "Bir şeyin olmasını bekliyor olduğu dakika diyecek ki ben burdayım." dedi.

Gül’ün içinden siyaset çıkarabilenlerin olduğunu ama Kılıçdaroğlu’nun, son açıklamalarına bakıldığı zaman Türk Siyaseti’nin içinden Abdullah Gül’ün, çıkartılamadığını söyleyen Özdemir, "Mesela Ahmet Necdet Sezer’i çıkarttınız. Nerde Ahmet Necdet Sezer, pazara markete gidiyordur. Abdullah Gül mesela eskiden cuma namazlarına giderdi.Cuma çıkışı açıklama yapardı. Onu da bıraktı. Herkese mesafeli. Ali Babacan’a da hiç bulaşmadı. Herkes unuttu." şeklinde konuştu.

"Ali Babacan bile Gül'ün adını ağzına almıyor"

Özdemir, Ali Babacan'ın bile Abdullah Gül’ün adını ağzına almadığını, bir tek Kılıçdaroğlu'nun, Gül hakkında 'neden korkuyorlar?' diye demeç verdiğini hatırlatarak sözlerine şu satırları ekledi "Böyle bir demeç verdiğiniz zaman da şöyle bir şey oluyor. 'Ya acaba Kemal Bey’in kafasının arkasında bir yerde Ahmet Sever bir şey mi dedi Abdullah Gül’ü şey mi yaparız dedi?' diye insanlar daha çok da CHP’liler hafif kıllanıyorlar."

"Tartışmaları bitirecek iki kişi var"

Yaşanan tartışmaları bitirecek iki kişinin olduğunu açıklayan Özdemir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı "Kemal Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül. İkisi de susuyor. Abdullah Gül de bir satırlık açıklama yapabilir: Ben emekliliğimin keyfini sürüyorum. Siyasete girmeyi düşünmüyorum. Millet ittifakı ya da herhangi bir yerin de adayı değilim, olmayacağım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar