GÜNDEM

Cüneyt Özdemir: HDP’ye uygulanan medya ambargosunu delelim dedik sonuç şaşırtıcı oldu

Ambargoya ilişkin açıklama yapması için HDP isimleri aradıklarını belirten Cüneyt Özdemir, bu isimlerin hepsinin meşgul olduğunu söylediğini belirtti. Özdemir, "O zaman ağlamak da yok. " dedi.

Cüneyt Özdemir: HDP’ye uygulanan medya ambargosunu delelim dedik sonuç şaşırtıcı oldu

"HDP’ye uygulanan medya ambargosunu delelim dedik" diyen gazeteci Cüneyt Özdemir, dört HDP'liyi aradıklarını fakat  hepsinin de 'işim var' diyerek yayına çıkmayı reddettiğini söyledi. Özdemir, "İnsan bu noktada keriz gibi hissediyor kendini. O zaman ağlamak da yok. " dedi.

Özdemir şu değerlendirmelerde bulundu:

HDP'nin durumu ne kadar tuhaf milletvekili seçiliyorlar tutuklanıyorlar, genel başkanlar hapiste, belediye başkanı seçiliyorlar ya tutuklanıyorlar ya kayyum  atanıyor ve  televizyona da çıkartılmıyorlar.Ambargolular ana akımda hiçbir yere çıkartılmıyorlar. 

Habertürk'ten Didem demiş ki "Burası kamu yayını özel sektör tercih meselesi" demiş. Adı konulmamış ambargo ile karşı karşıya. Dedim ki biz ana haber bülteni değiliz ara birisini çıkartalım ambargoyu anlatsınlar dedim baktım kimse yok. Kenan aradı 4 kişiyi aradım hepsi de meşgul dedi. İnsan bu noktada keriz gibi hissediyor kendini. O zaman ağlamak da yok.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar