POLEMİK

Cüneyt Özdemir Hakan Atilla kararına isyan etti!

Hakan Atilla davasını Amerika'da takip eden deneyimli gazeteci Cüneyt Özdemir, twitter hesabından kararı adaletsiz bularak, "Yıllarca hapis yatacağı anlamına geliyor." yazdı.

Cüneyt Özdemir Hakan Atilla kararına isyan etti!

Hakan Atilla davasını Amerika'da takip eden deneyimli gazeteci Cüneyt Özdemir, Atilla'nın 5 ithamdan suçlu bulunmasına twitter hesabından tepki gösterdi.

"ATİLLA İÇİN ADALETSİZ BİR KARAR"

Özdemir kararın ilk açıklandığı dakikalarda sosyal medya hesabı twitterda şu satırları yazdı: "Hakan Atilla için jüri kararını açıkladı. 6 suçlamadan 5'inden suçlu bulundu. Kara para aklama suçundan ise suçsuz bulundu. Bu Hakan Atilla için hak etmediği korkunç ve adaletsiz bir karar. Yıllarca hapis yatacağı anlamına geliyor."

"BURADA HEDEF ERDOĞAN"

Cüneyt Özdemir, Amerika'da görülen davayı New York'ta takip eden gazeteciler arasında dikkat çeken bir isim. Çünkü aynı davada Reza Zarrab'ın itirafçı olup tanık pozisyonuna geçmesiyle, Türkiye'yi hedef alan anlatımlarına Cüneyt Özdemir mahkeme salonu önünden yaptığı canlı yayınla isyan etmiş şu sözleri sarf etmişti:

"Sarraf davasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdemir, "27 Yıllık gazeteciyim, burda bir numara var. Lafı evirip çevirip bankalarımıza ve Erdoğan'a getiriyorlar. İçini dolduramıyorlar, algı operasyonu yapıyorlar. Burada hedef ekonomi ve Erdoğan."

İŞTE O PAYLAŞIM:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar