GÜNDEM

Cüneyt Özdemir: Doların yükselişine sevinenler geri zekalıdır

Piyasalardaki dalgalanmalar doların yükselişine sebep olurken ;Gazeteci Cüneyt Özdemir de youtube kanalından yaptığı yayında dolardaki artışa sevinenlere tepki gösterdi ve "Doların yükselişine sevinenler gerizekalıdır."şeklinde konuştu.

Cüneyt Özdemir: Doların yükselişine sevinenler geri zekalıdır

Gazeteci Cüneyt Özdemir, youtube kanalında yaptığı yayında dolardaki yükselişin ardından bazı muhaliflerde sevinç oluştuğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "Ooo dolar çıkıyor tamam Berat Albayrak gitti. Cumhurbaşkanını da götürür. Bu dolar çıksın iyi abi falan diye konuşanlar var."

Özdemir, daha önce de yaptığı konuşmayı hatırlatarak doların çıkışına sevinen kişilerin, gerizekalı olduğunu belirtip "Çünkü dolar çıktığı zaman sadece AK Parti'liler fakirleşmiyor. Hepimiz fakirleşiyoruz. Ülkece fakirleşiyoruz ya da altın fiyatı yükseldiği zaman aaa ne kadar güzel AK Parti zora girdi olmuyor yani tam tersi" şeklinde konuştu.

Siyasetçi olsa çıkıp cayır cayır bu konuları konuşacağını ifade eden Özdemir, "Bu meseleyi gündeme getiririm. Al sana doksana takacağın bir fırsat. Anlat, çözüm önerisini anlat." dedi.

Doların yükselişinin ardından istifa söylemlerini dile getirenler arasında İYİ Parti ve CHP'nin de olduğunu hatırlatan Özdemir, "İstifa etsinler de sen ne yapacaksın biraz da onu anlat. Tamam istifa etsinler, etmezler de diyelim ettiler peki ne olacak?" ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, hukuktaki aksamaları düzeltme ile ekononomik sorunları bir günde çözeceği sözlerini hatırlatan Özdemir, sözlerine şu satırları ekledi "CHP ne diyor o kısmını pek bilmiyoruz. Çünkü siyaset genelde hep eleştiri üzerinden yapılıyor, çözüm odaklı bir siyaset projesi yok."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar