GÜNDEM

Cüneyt Özdemir: CHP Muharrem İnce'yi ihraç etmeli

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Muharrem İnce'nin basın toplantısını eleştirerek, "CHP'nin yapacağı tek şey anında ihraç etmektir" dedi.

Pınar Hilal Balta
Pınar Hilal Baltapinarhilalb@gmail.com
Cüneyt Özdemir: CHP Muharrem İnce'yi ihraç etmeli

Partisiyle yaşadığı ayrışma sonrasında bir "hareket" başlattığını söyleyen ve konuyla ilgili basın açıklaması yapan Muharrem İnce'ye gazeteci Cüneyt Özdemir'den sert eleştiri geldi. Özdemir, CHP'nin İnce'yi anında ihraç etmesi gerektiğini, bu konuşmada "hırslarıyla hareket eden bir insan gördüğünü" söyledi:

CHP, UZUN ZAMANDIR İNCE'Yİ İDARE EDİYORDU

"Muharrem İnce'nin bu basın toplantısı bir başlangıcın değil, bir bitişin basın toplantısı. Muharrem İnce'nin CHP'deki hikayesinin batışını/bitişini izliyoruz. Aslında bu ertelenmiş bitiş. Ta Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde İnce'nin ortadan kaybolmasıyla başlayan bir süreçti. Bence bugüne kadar CHP, İnce'yi idare etti. Aday gösterdi. Fakat hırslarından şey yapan bir insan var. Bakalım küllerinden yeniden doğabilecek mi? Ben yeniden bir hareket başlatacağım diyor. Bunu yaparken de aradan gemiş kaç yüz gün: "İşte CHP bana bunu yapmadı da, CHP şunu yapmadı da, CHP bana bilgi vermedi de..." Artık işte yersen! İnanırsanız böyle bir şey yapıyor. İnanırsanız buyurun kardeşim. Var ya böyle bir "Muharrem İnce sevenler derneği." Sen bizim Muharrem İnce'mize neden böyle diyorsun?

BU AÇIKLAMAYI SEÇİMDEN İKİ GÜN SONRA YAPSA GENEL BAŞKANDI

Aradan geçmiş bunca zaman. Muharrem İnce, bu açıklamayı seçimden iki gün sonra yapsa belki de bugün Kılıçdaroğlu'nun yerine CHP Genel Başkanı'ydı.

CHP İNCE'Yİ ANINDA İHRAÇ ETMELİ

CHP'nin burada yapacağı tek şey anında ihraç edip, "Buyurun Muharrem Bey, yol sizin" demek. 

MUHARREM İNCE'YE YAYIN DAVETİ

Muharrem İnce yayına gelsin. Şimdi bütün iktidarı destekleyen kanallar ona açılacak. Her yere çıkacak. Ama buyurun! Sizi en çok eleştiren insan benim. Var mı benden daha net eleştiren biri? Kimse yok. CHP'liler bile duruyorlar acaba rüzgar tersine döner mi diye. Buyurun bekliyorum. Gelirseniz yayına. Seve seve Muharrem İnce'yi yayına alalım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar