MEDYA KÖŞESİ

Cumhuriyet'in Fahrettin Altun haberine Cüneyt Özdemir'den tepki!

Cumhuriyet Gazetesi'nin İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eviyle ilgili haberine bir tepki de Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, "Haksızlığa haksızlık diyoruz. Bence yapılan haber doğru bile olsa abartılı. Yani yapılan haksızlığa karşı Fahrettin Altun’u savunması bize düştü.” dedi.

Cumhuriyet'in Fahrettin Altun haberine Cüneyt Özdemir'den tepki!

Cumhuriyet gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un, Kuzguncuk’ta bir araziye yol, şömine ve çardak gibi peyzaj düzenlemesi yaptırdığını bu yapıların İBB ekiplerinde yıkıldığını iddia etti. Gazetenin bu iddiayı ortaya atmasının ardından gazeteciler  Ersoy Dede ve Emin Pazarcı sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi. İddia ise Altun'un avukatı tarafından yalanlandı.

Cüneyt Özdemir de Youtube kanalında, Cumhuriyet gazetesinde çıkan habere değindi ve "Bence yapılan haber doğru bile olsa abartılı. Yani yapılan haksızlığa karşı Fahrettin Altun’u savunması bize düştü.”dedi.

Özdemir şu değerlendirmelerde bulundu:

"NİYE YERİN FOTOĞRAFI YOK DEDİM?"

“Üsküdar’da Kuzguncuk’ta bir evi varmış. Evinin arkasında da bir arazi varmış, Vakıflar’dan kiralanmış. Orada pergole varmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelmiş yıkmış. Bu da haber oldu. ‘Nerede acaba?’ diye baktım, bir tane yalı fotoğrafı var... ‘Acaba’ dedim ‘Fahrettin Bey ve eşi yalıda mı oturuyor?’ Şahsen de tanışmıyorum bu arada. ‘Yalı herhalde’ dedim. Ama bakıyorum yıkılan yerin fotoğrafı yok. ‘Niye fotoğraf yok?’ dedim.Şükriye Tutkun açıklama yapmış. Şükriye Tutkun diyor ki ‘Biz aynı mahallede oturuyoruz. Fotoğrafta verdikleri yalı. Oysa Kuzguncuk’ta 45-50 metrekare üzerinde 3 katlı bir yerde oturuyorlar. Çocuklarını Kuzguncuk İlkokulu’na yolluyorlar. Arkadaki yer zaten mezbeleydi. Niye böyle bir haber çıktı anlamadık.’ Ben Şükriye Tutkun’dan görmesem ‘Allah Allah, gerçekten bambaşka bir ortam var’ diyeceğim.Şimdi onunla ilgili terör soruşturması başlamış.

"İKTİDARDA EN GÜÇLÜ İSMİN BAŞINA BU GELİYORSA..."

“Yani demek istediğim şu: Bir haber var ortada. Haberin ne kadarı doğru ne kadarı yanlış ancak iki gün sonra haberimiz oluyor. Ki şu anda iktidarda güya en güçlü ismin başına bu geliyorsa Türkiye’de herkesin başına böyle şeyler gelebilir. Daha vahimini söyleyeyim ben size. ‘Fahrettin Bey’in ve eşinin uğradığı bu haksızlığa kaç yazar değinmiş?’ dedim.

"ARADIK TARADIK İKİ YAZAR BULDUK"

Öyle ya normal şartlarda hükümeti destekleyen yazarlar, önünde sıraya giriyorlar. Aradık aradık iki tane bulduk. İki yazar tweet atmış. Demişler ki ‘Burada bir haksızlık var.’ Onlar da Emin Pazarcı ile Ersoy Dede. ‘Şu hale bak’ dedim ya… Kendisini tanımam etmem ama Fahrettin Altun’u, yapılan haksızlığa karşı bile biz savunuyoruz.

"FAHRETTİN ALTUN'U SAVUNMASI BİZE DÜŞTÜ"

Haksızlığa haksızlık diyoruz. Kardeşim, kuyruğa girmesini biliyorsunuz. Haksızlığa uğradığı zaman bir tweet atmaya da eliniz varmıyor mu? Bence yapılan haber doğru bile olsa abartılı. Yani yapılan haksızlığa karşı Fahrettin Altun’u savunması bize düştü.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum