MEDYA KÖŞESİ

Cumhuriyet'in "Ciddiyet" sayfası geri dönüyor!

Cumhuriyet gazetesi, Cumartesi eki ve renklendirilmiş sayfaları ile yeniden eski günlerine dönmek için atılımda bulundu. Cumartesi ekinde Ciddiyet sayfasını yeniden aktifleştiren Cumhuriyet ekibi "Hepinizi Ciddiyet'e davet ediyoruz" diyerek duyur yaptı.

Cumhuriyet'in "Ciddiyet" sayfası geri dönüyor!

Cumhuriyet gazetesi Cumartesi eki ve Ciddiyet sayfası geri dönüyor. Yaşam, kültür sanat gibi konuların ele alındığı ekte karikatür sayfası "Ciddiyet" de okurları ile buluşacak. 

Cumartesi günü yayınlanacak olan eki, Cumhuriyet yazarı Aykut Küçükkaya duyurdu. 

Küçükkaya şu ifadelerle Ciddiyet'in geri dönüşünü duyurdu:

Herkes i ‘Ciddiyet’e davet ediyoruz!..

"Cumhuriyet atılımlarına devam ediyor. Haftalardır hazırlığını sürdürdüğümüz “Cumhuriyet Cumartesi” bu hafta okurla buluşmaya hazırlanıyor; “Ciddiyet” sayfası geri dönüyor. Karikatürlerle hafta sonunuzu renklendirmek istiyoruz. Hepinizi cumartesi günleri “Ciddiyet”e davet ediyoruz!.."

Ciddiyet'in yanısıra Cuma günleri de Cumhuriyet Anadolu eki, okurlarla buluşacak. 

"Ege ve Marmara Bölgesi eklerimizin ardından bu hafta cuma günü Ankara merkezli “Cumhuriyet Anadolu” ekimizle okurumuza merhaba diyeceğiz. Ankara Temsilcimiz Sertaç Eş kaptanlığında Cumhuriyet Anadolu, Kırşehir’den Eskişehir’e, Sinop’tan Çankırı’ya, Yozgat’tan Çorum’a Orta Anadolu’nun sesi olacak, yaklaşık 20 ili kapsayacak."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar