POLEMİK

Cumhuriyetçiler ile Nagehan Alçı birbirine girdi...

Nagehan Alçı'nın NTV'deki sözleri Cumhuriyet gazetesi kanadını fena kızdırdı. Ahmet İnsel'in "Yeni Türkiye mamulü bir yaratık" dediği Nagehan Alçı "iftira atıyor" karşılığı verdi.

Cumhuriyetçiler ile Nagehan Alçı birbirine girdi...

Cumhuriyet gazetesinin 9 yazarının tutuklandığı soruşturma kapsamında Aydın Engin'e sorulan bir soru üzerinden Milliyet yazarı Nagehan Alçı ile Cumhuriyet yazarı Ahmet İnsel birbirine girdi.

Aydın Engin'e "Ahmet Faik İnsel adlı PKK ile ilişkisi bilinen şahıstan 250 bin lira havale almışsınız" diye sorulmuştu.

Ancak bahsedilen kişi Cumhuriyet yazarı Ahmet İnsel, para da 250 bin lira değil, 250 lira çıkmıştı.

Nagehan Alçı, savcılığın “Ahmet Faik İnsel adlı PKK ile ilişkisi bilinen şahıstan” suçlamasını NTV canlı yayınında tekrarlayınca kıyamet koptu.

Önce Cumhuriyet avukatı NTV'ye telefonla bağlanmak istedi ancak kabul edilmedi. Bunun üzerini Avukat Tora Pekin, yazılı bir açıklama ile Nagehan Alçı'ya cevap verdi.

Bugün de Ahmet İnsel, Cumhurilet'teki köşesinden Nagehan Alçı'ya açıktan hakaret etti.

Ahmet İnsel, Nagehan Alçı için "Yeni Türkiye mamulü bir yaratık", "Daha önce de onlara ezberletileni papağan gibi tekrarlamasıyla maruf bu yaratık" hakaretlerini sıralayıp, Aydın Engin'e gönderdiği paranın dekontunu yayınladı.

İşte o dekont:

Ahmet İnsel'in yazısına sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Nagehan Alçı, yayını izlemeden kendisine iftira atıldığını söyledi. 

Alçı Twitter hesabı üzerinden "Söylemediğim şeyler üzerinden bana atılan iftiralar ve hakaretlere yarın detaylı cevap vereceğim. Yayını izlemeyip yalan söylüyorlar" dedi.

İşte Nagehan Alçı'nın o cevabı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum